reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
OOO Tak. Irole tacy są. Wczoraj troszkę dłużej zaświeciło słońce, chociaż za ciepło to nie było a lasencje przy stoisku z klapkami i sandałkami w Penneys sie zabijały. I porozbierani juz biegaja, dzieciaki bez czapek, czasem bose nogi...:-D:-D:-D

Ja mam bardzo prosty
Przepis na kurczaka.
Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej
szklanego.
Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryną.
Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanka wina białego,
szklanka wina czerwonego, dodając 100g ginu, 100g koniaku, 200g
Smirnoffa i 50g rumu.
Potrawy nie musimy nawet poddawać obróbce cieplnej.
Kurczaka możliwie jak najszybciej wypierdalamy bo jest ****owy
Natomiast............. Sos! Sos! Paluszki lizać !!!
PS. kurczak musi być martwy bo inaczej bydle sos wychleje.
Kasiu, a powiedz mi bo mnie ciekawość pożera - czy dziewczyny nadal mają taki styl ubierania się..hmmm...nazwijmy go "piękny inaczej", np. bluzka jak z młodszej siostry, mini (też od młodszej siostry), tłuszczyk wyciekający po bokach i te "boskie" kozaki do tego (takie papciowate jakby)?? Bo jak ja w lipcu czy sierpniu widziałam jakąś pannę tak ubraną to
27.gif
55.gif

hahahahahaha:-D

Wasze hasła mni erozwalaja smieje sie jak głupia do monitora a dziecko patrzy na matke jak na wariatke:sorry2:

Biedna Madźka...... ktoś musi po nią pojechać:-D;-)
JUŻ PO NIĄ PĘDZĘ
121.gif

A może lepiej jakiś patrol wysłać??
police.gif

ciezko za wami nadrobic, chwile mnie nie bylo i dwie strony, naprawde niezle...
He he, a co dopiero się dzieje, jak mamy tutaj domówkowo - zakrapianą imprezkę
139.gif
kostuchy%20kankan.gif

Dobra, Lachony kochane, Lachon VIII melduje, że idzie polatać na mopie, ale wróci, oj wróci :tak:

No tak wszytskie zwiały kit wciskać że sa pracowite jak ja położyłam malego i mam chilwke na bb:baffled:;-):-D jak zawsze:baffled:;-)

Bodzionka masz racje to cuś greckiego jest.... spróbuje dzisiaj wieczorem cykorie z tym ciastem zrobic, ponoć jets bardzo zdrowa:nerd: ale nie wiem czy dobra:dry:

Witajcie
ja po pracy,,,,
u mnie slonko i ciepelko,amm andzieje,ze dzieic w pekcolu byli na dworzu,,bo tak fajnie,,a rano makabra mrozu minus 8,,szokk

ja wczoraj bylam usiory no i zeslzo mis ie troszke,dostalam pare ciuszkow...duzo pare,hmmm
piore teraz je,,,caly brodizk i brudnik,bo ciuchyz piwnicy dla malego i dla mnie....i takie tam robocze,,,,ogolnie lumpeks w domu,,hihi

ide zlac kawe

ach ana 14 na korki jade,,,

reklama
Kasiu, a powiedz mi bo mnie ciekawość pożera - czy dziewczyny nadal mają taki styl ubierania się..hmmm...nazwijmy go "piękny inaczej", np. bluzka jak z młodszej siostry, mini (też od młodszej siostry), tłuszczyk wyciekający po bokach i te "boskie" kozaki do tego (takie papciowate jakby)?? Bo jak ja w lipcu czy sierpniu widziałam jakąś pannę tak ubraną to
27.gif
55.gif
Też uwielbiam ten styl i uprzejmie donosze że się nic a nic nie zmienił. Nadal na topie są za ciasne bluzki i wystające salcesoniki, i naturalnie owe gustowne kozaczki , teraz jeszcze doszło cos przypominającego szmaciane gumowce. No i szare dresy :rofl2: i gustowne fryzury młodzieńców.

Do góry