sikoreczka79
Fanka BB :)
oj ciężko ciężko bo bardzo gadatliwe z nas osóbkiciezko za wami nadrobic, chwile mnie nie bylo i dwie strony, naprawde niezle...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj ciężko ciężko bo bardzo gadatliwe z nas osóbkiciezko za wami nadrobic, chwile mnie nie bylo i dwie strony, naprawde niezle...
oj,zauwazylamoj ciężko ciężko bo bardzo gadatliwe z nas osóbki![]()
Kasiu, a powiedz mi bo mnie ciekawość pożera - czy dziewczyny nadal mają taki styl ubierania się..hmmm...nazwijmy go "piękny inaczej", np. bluzka jak z młodszej siostry, mini (też od młodszej siostry), tłuszczyk wyciekający po bokach i te "boskie" kozaki do tego (takie papciowate jakby)?? Bo jak ja w lipcu czy sierpniu widziałam jakąś pannę tak ubraną toOOO Tak. Irole tacy są. Wczoraj troszkę dłużej zaświeciło słońce, chociaż za ciepło to nie było a lasencje przy stoisku z klapkami i sandałkami w Penneys sie zabijały. I porozbierani juz biegaja, dzieciaki bez czapek, czasem bose nogi...
Ja mam bardzo prosty
Przepis na kurczaka.
Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej
szklanego.
Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryną.
Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanka wina białego,
szklanka wina czerwonego, dodając 100g ginu, 100g koniaku, 200g
Smirnoffa i 50g rumu.
Potrawy nie musimy nawet poddawać obróbce cieplnej.
Kurczaka możliwie jak najszybciej wypierdalamy bo jest ****owy
Natomiast............. Sos! Sos! Paluszki lizać !!!
PS. kurczak musi być martwy bo inaczej bydle sos wychleje.
JUŻ PO NIĄ PĘDZĘhahahahahaha
Wasze hasła mni erozwalaja smieje sie jak głupia do monitora a dziecko patrzy na matke jak na wariatke![]()
Biedna Madźka...... ktoś musi po nią pojechać;-)
He he, a co dopiero się dzieje, jak mamy tutaj domówkowo - zakrapianą imprezkęciezko za wami nadrobic, chwile mnie nie bylo i dwie strony, naprawde niezle...
Też uwielbiam ten styl i uprzejmie donosze że się nic a nic nie zmienił. Nadal na topie są za ciasne bluzki i wystające salcesoniki, i naturalnie owe gustowne kozaczki , teraz jeszcze doszło cos przypominającego szmaciane gumowce. No i szare dresyKasiu, a powiedz mi bo mnie ciekawość pożera - czy dziewczyny nadal mają taki styl ubierania się..hmmm...nazwijmy go "piękny inaczej", np. bluzka jak z młodszej siostry, mini (też od młodszej siostry), tłuszczyk wyciekający po bokach i te "boskie" kozaki do tego (takie papciowate jakby)?? Bo jak ja w lipcu czy sierpniu widziałam jakąś pannę tak ubraną to![]()
![]()