reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

takim popsutym samochodem....? z kierownicą z drugiej strony?:-);-)
Teraz to już się nie mylę ale napoczątku to szłam do drzwi od strony kierowcy.... i byłam bardzo zdziwiona że tam kierownica jest:-D:-D:-D a na rondach oddech wstrzymywałam że pojedziemy pod prąd:tak::-)

hahahahahaha:-D

Wasze hasła mni erozwalaja smieje sie jak głupia do monitora a dziecko patrzy na matke jak na wariatke:sorry2:

Biedna Madźka...... ktoś musi po nią pojechać:-D;-)

reklama
zastrzyki pomagają super. Mała już anginowych problemów nie ma i jeśc mi zaczęła. Tylko jeszcze wczoraj biegunka ją męczyła, no ale dziś jest lepiej. Dziękujemy za buziole
kiss.gif
super ja też przesyłam buziaki dla Madzi:tak::tak:

Dziewczyny ja tak czytam i nie bardzo w temacie jestem... ale mamy tu jakieś "wątkowe słownictwo czy powiedzonka" tak:confused: np. "walcem go"... "lachony" ..." ptaszyna"....;-):laugh2::laugh2::laugh2:

Dwie miski gęstej pomidorówki z kluseczkami:baffled:Gdzie on to mieści????????
Teraz moge zjeśc ja:-D
A może Madzka ten czat załatwia??????????

reklama
Bodzia nie dziw się przecież to facet potrzebuje zjeść;-):tak:, a i smacznego:-)

Sikoreczka no widzę widze;-) ..... tylko ja z rytmu wypadłam ostatnio mam mało czasu:-(

Do góry