sikoreczka79
Fanka BB :)
Aha Aluśka tak wogóle to smacznego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He he, oni są po prostu mistrzami świata jeśli chodzi o modę - powyciągany dres, tłuste włosiska, do dresu kozaczki, cocojambo i do przoduTeż uwielbiam ten styl i uprzejmie donosze że się nic a nic nie zmienił. Nadal na topie są za ciasne bluzki i wystające salcesoniki, i naturalnie owe gustowne kozaczki , teraz jeszcze doszło cos przypominającego szmaciane gumowce. No i szare dresyi gustowne fryzury młodzieńców.
A u mnie:U mnie zupka wrze, ja już strych nawiedziłam i mam mega załamkę:-(
po pierwsze: styl wieszania ubrań przez męża mego jest conajmiej... dziwny
po drugie: mam za duży strych
po trzecie: pół pokoju ciuchów do składania i kto to zrobi
Dobrze że jestem leniuszkiem i nie prasuję![]()
Poszukuję wagi na allegro,może mi jakąś doradzicie? Jakie Wy macie w domu?
Ja też wagi nie posiadam i jakoś nie jest mi szczególnie przykro z tego powodu. Jak się w spodnie nie mieszczę - znaczy że przytyłam, jak mi z pupska zlatują - schudłamNie posiadam a czasem żałuje....
Obiad gotowy, posprzątane było przez 5 min;-);-)Ale byłoMały mi dziś pomagał.Bawił się grzecznie albo siedział ze mną w kuchni gadając ispiewając.Teraz wisi na mnie
Uwielbiam jak jest taki przytulasek
Pobawiliśmy się piłką i robiąc miny, pośpiewaliśmy...
Madzka martwiłyśmy się jak do domu dotarłaś;-)
No to masz co dźwigać....my już po szczepieniu...krzyku było trochę przy samym wkłuciu potem spokój
Amanda ma już 64,5cm i waży 6230g
Madźka, toć ja Ciebie wszędzie szukałam, przez lornetkętaaa, Inna mnie podrzuciłaSAMA przez to pole lazłam i te krowy też SAM?A odganiałam jak na mnie ruszyły
![]()
Olince też się Tubisie podobająIdę Madziuchę karmic bo się Teletubiśki skończyły. Podobają jej się i dobrze bo mam chwilkę spokoju![]()
Marta szalona kobietko
Aluśka dorodna panienka
A ja hejbatke z rumem kończe i chyba zara po drugą skocze![]()
No i zaczyna się dżampreza. To i ja się dołączamDopisuję się na te %;-).
Tak Madźka wracała![]()
Może to żółw z turbodieslem. Lepiej na żółwiu niż na tej o tu żabieMadzka to Marta zauważyłaJA tylko krzyczała.Mnie się wydawało,że Cię rano widziała a to były posty z wczoraj
No Marta jak ona tak wracała, to cud,że na 13 dotarła![]()
No a jak myślałaś?? Nie ma to tamto. Przecież przed kompem cały dzień nikt nie będzie siedziałAle Wy robotne,że hoho![]()
a ile Twoja córunia ważyła przy urodzeniu?Witam ponownie
No to masz co dźwigać, całkiem spora kobitka z Amandy
. Chociaż przyznam szczerze, że Oliwiana na 4 miechy ważyła 8 kg
![]()
I poradźcie mi jak ja mam obciąć dziecku paznokcie stopiaste jak jej nawet jednym palcem w stopę dotknąć nie można. Na śpiocha odpada - budzi się. A może jakieś inne sposoby znacie?? Próbowaliśmy ją zagadywać, zająć czymś innym, w czasie kąpieli, itd. - nie da się i koniec
. A ma takie szpony że aż wstyd
.
W ogóle to ja nie wiem, jak to jest - dziecko rodzi się z odruchem ssania, odruchem pływania, odruchem chodzenia, a dlaczego nie może się rodzić z odruchem sikania i kupkania do nocnika albo od razu do kibelka.