proszzzzzzzzzzzzzzz;-)Odpadają,bo nie lubię ogolonych klat.
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Mój był dzisiaj wcześniej wrócił i kazałam kupić sos pieczarkowy i kisiel,bo do picia miałam zrobić
.
To wykalkulował,że taniej będzie i kupił pieczarki na sos i galaretkę cytrynową i mleko
.A w domu nie ma ani cebuli ani śmietany,żeby sosik pieczarkowy zrobić.I siłą rzeczy zrobił zasmażkę.

To wykalkulował,że taniej będzie i kupił pieczarki na sos i galaretkę cytrynową i mleko

Marta1981
Rodzyneczka
Mój był dzisiaj wcześniej wrócił i kazałam kupić sos pieczarkowy i kisiel,bo do picia miałam zrobić.
To wykalkulował,że taniej będzie i kupił pieczarki na sos i galaretkę cytrynową i mleko.A w domu nie ma ani cebuli ani śmietany,żeby sosik pieczarkowy zrobić.I siłą rzeczy zrobił zasmażkę.
![]()

nie cudój bo fotoszopa nie chce mi się odpalać. bierzesz taką albo cała gołaWygól połowę i będzie gites.

hejka.
Ja juz przefarbowana, pospacerkowana i wykończona. Jakoś cierpliwości mi zabrakło. Ma któraś pożyczyć? Oddam jak znajdę swoją.;-)
Zuch dziewczyna.:-)
Nie mam więcej zaznaczone i wiem co jeszcze miałam pisać.

Chociaż wiem!
Tak ogólnie to:
Ja juz przefarbowana, pospacerkowana i wykończona. Jakoś cierpliwości mi zabrakło. Ma któraś pożyczyć? Oddam jak znajdę swoją.;-)

No to pieknie Amandzia urosła.....my już po szczepieniu...krzyku było trochę przy samym wkłuciu potem spokój
Amanda ma już 64,5cm i waży 6230g

Nie mam więcej zaznaczone i wiem co jeszcze miałam pisać.

Chociaż wiem!

reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Wybili mnie i zgubiłam wątek
.

Podziel się: