reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Oj tak... kp to nie tylko zdrowie dla dziecka ale też bliskość wyjątkowa z dzieckiem , no i szybciej można pozbyt się nadmiaru kg po ciąży ;) Mnie po porodzie drugiego dnia jeszcze w szpitalu Colostrum zanikło a teraz mam taki nawał pokarmu ze spokojnie bliźniaki bym wykarmila...Muszę odciągać i zamrażam. Zapisze się do szpitala aby zostać dawcą mleka z piersi na oddział NICU..
Jak u Was wygląda opieka nad noworodkiem i bliźniakami jednocześnie?
Jak wyglada? Codziennie inaczej chociaz powoli nabieramy rutyny tu i tam.Niuniek sie okazal mlekozernym ssakiem i najchetniej tylko by wisial na cycku z ktorego nie leci tyle ile by sobie zyczyl co manifestuje tez glosno.Zoska nie wykazuje zadnej zazdrosci,swietna z niej nianka,Lennart za to domaga sie wiecznej uwagi co z kolei zmusza mnie do cudowania,zeby zadne nie czulo sie mniej kochane.To jest chyba najtrudniejsze.Ale uczymy sie zycia na nowo.Ja oczywiscie chodze jak Zombie,ale nie dziw sie ,trojke samemu w nocy ogarnac nie jest latwo.Mlody nie ma jeszcze rytmu,wczoraj z nim siedzialam od 2-5 rano i patrzylismy sobie w oczy,bo po co spac😅
Zazdroszcze ci tego mleka w litrach,szkoda ze ty tak daleko jestes...bys mi podeslala troche😉😉😉

reklama
Ps. Mam już wózek 😍😍😍
Ja chcę karmić piersią bo podobno jak się karmi to się szybciej chudnie 😀 no i oczywiście mleko matki jest najlepsze dla dziecka, a po 3. mleko w proszku jest coraz droższe a przy mojej dwójce to bym z torbami poszła 🙄🙄🤪
To prawda ja jakbym mogła to pewnie bym prubowala KP ale wolę nie ryzykować i pozostanę na sztucznym 😉

Bez zmian. Jak zwykle....

Byłam ostatnio w Grecji prawie dwa tygodnie. Jak zwykle standadowy w moim przypadku urlop to:
- pojawienei się @
- jakiś uraz

Tym razem mam piękny fioletowy paznokieć u stopy. Już się ciesze na myśl jak to pięknie będzie schodził... :baffled: :baffled: :o:o
Omg sieroto coś ty zrobila ( jak to moja babcia i mama zawsze mówiły sieroto obrzygana 🤣🤣🤣🤣🙈 bez obrazy ❤️)
Jakieś nowe plany? Próbujecie inaczej? Adopcja itp.? Odzywaj się czasem bo tęsknimy tu za tobą wszystkie ❤️ jakoś tak chwilami nudno i pusto się zrobiło bez Ciebie 😔😔😔😔

Na tym forum pisze się o wszystkim ... In vitro to podstawa ,lecz życie dalej się toczy 🤔
A jeśli masz inny problem to dziewczyny Ci doradza ,zawsze można na nie liczyć ☺️
W życiu nie można tylko słuchać tego co się chce 🥺 co Ci pasuje
Jest tyle dziewczyn które bardzo długo musialy walczyć ...ja też tu kwitnę i nigdy mi jakoś to nie przeszkadzało
Nie mój temat nie udzielałam się i tyle
Też przeszłam i pozytywną betę i rozczarowanie ,nowotwór męża ,brak plemników ,decyzję o dawcy 😔
Każda z Nas ma jeden cel ❤️🤰🤰🤰
Każda z Nas walczy... jedna za 1 jedna za 2 razem jedna za 10 osiągnie swój cel ...trudno nikt nie zna końca drogi
Ja osobiście dziękuję Wam babeczki 🥰❤️
Czytam Was ...chciaz moja walka zacznie się od nowa za jakiś czas ...niestety
Kazdej życze sukcesu ❤️

Ostatnia edycja:
Na tym forum pisze się o wszystkim ... In vitro to podstawa ,lecz życie dalej się toczy 🤔
A jeśli masz inny problem to super dziewczyny Ci doradza ,zawsze można na nie liczyć ☺️
Jest tyle dziewczyn które bardzo długo musialy walczyć ...ja też tu kwitnę i nigdy mi jakoś to nie przeszkadzało
Też przeszłam i pozytywną betę i rozczarowanie ,nowotwór męża ,brak plemników ,decyzję o dawcy 😔
Każda z Nas walczy... jedna za 1 jedna za 2 razem jedna za 10 osiągnie swój cel ...trudno nikt nie zna końca drogi
Kazdej życze sukcesu ❤️
W punkt ❤️ cudownie to ujęłaś, nic dodać nic ująć 😉 trzymam ✊✊✊✊✊✊ za Ciebie i twoj sukces ✊✊✊✊❤️

W punkt ❤️ cudownie to ujęłaś, nic dodać nic ująć 😉 trzymam ✊✊✊✊✊✊ za Ciebie i twoj sukces ✊✊✊✊❤️
Ja Tobie również kochana 🥰
A to tylko moje odczucie
Mi to forum pomogło wyjść z deprechy ...nic dla mnie nie miało sensu ...życie nie miało celu ...
Teraz widzę ,że każda z Nas ma ciężko ,ale każda nabiera sił i walczy dalej
Musimy podjąć decyzję ...walczyć czy zakończyć i żyć dalej
Każda ma z nas inną historię 🤔
Wszystkie Was podziwiam i wiem sama ,że to ciężka droga
Tule wszystkie wojowniczki 😘❤️

A jeśli masz inny problem to dziewczyny Ci doradza ,zawsze można na nie liczyć ☺️
Kazdej życze sukcesu ❤️
To wiedzę że mamy taką samą historię, mój mąż też nowotwór, później informacja o jego bezpłodności.... I na końcu dawca.

reklama
Omg sieroto coś ty zrobila ( jak to moja babcia i mama zawsze mówiły sieroto obrzygana 🤣🤣🤣🤣🙈 bez obrazy ❤️)
Jakieś nowe plany? Próbujecie inaczej? Adopcja itp.? Odzywaj się czasem bo tęsknimy tu za tobą wszystkie ❤️ jakoś tak chwilami nudno i pusto się zrobiło bez Ciebie 😔😔😔😔

Bez planu. Może w innym życiu i z inną osobą byłoby inaczej, ale nie w tym wypadku słonko ;)

Może se skocze na baśke jak jakiś wiadukt się trafi albo zgłosze się do własnego pokoju na NFZ - takiego bez klamek ;) Jeść dadzą, pokój dadzą, pewnie ogródek też. I hu !

Polecam thiller jak ktoś lubi - "Mroczne pożądanie". Nawet wciąga :D Też tak chce !! :D :D :p :p

Do góry