No właśnie wszytko wpływa na nasienie tylko kurde inni faceci chorzy piją palą i dzieci od groma a u nas od siedzenia na krześle w pracy nie wychodzi...U mnie w klinice tez to mowili. Ale mysle, ze to glownie chodzi o jakies lezenie w wannie w goracej wodzie czy jakies sauny. Nie o zwykly prysznic. No kurczę, przeziebic tez sie nie możesz
reklama
A nie możesz wejść z nim?Trzymam kciuki za wyniki. Będziesz miała jutro od razu wyniki czy trzeba czekać? Mój robi za tydzień dokładnie. Jestem ciekawa czy w ogóle coś damy radę zdziałać on bardzo się denerwuje w tym pokoiku i tam baaardzo średnio idzie.
Malgosiaemde
Początkująca w BB
Dziewczyny, aby uzyskać refundację na leki do stymulacji potrzebuje skierowania od lekarza rodzinnego. Ale co to ma być? Jak to się ma nazywać?
mam poprosić go O co 

Mojego podczas transferu słabło wiec.....hehe na tym ostatnim go ze mną nie bedzie bo będzie z córka chociaz bym wolała żeby był bo przy jednym nieudanym nie było go a dwoch udanych juz trzymał za rekeChyba musisz teraz „przejąć jaja” w domu i biedną ofiarę pocieszyć. Wiesz jacy oni „wrażliwi”Moj przy zwyklym teście na covid „umierał” a przy pobieraniu krwi już prawie było po nim
Przecież to oni przez wszystko przeszli…
Zastrzyki, stumulacja, szaleństwo hormonalne, scany, punkcję i transfer![]()
Jeszcze bedziecie się śmiali z tej małej awantury.
Mimi94
Fanka BB :)
To samo mu powiedziałam jak za pierwszym razem zwrócił mi uwagę... Ale jak to już któryś raz to bez sensu cały czas powtarzać to samo...
U mnie w klinice tez to mowili. Ale mysle, ze to glownie chodzi o jakies lezenie w wannie w goracej wodzie czy jakies sauny. Nie o zwykly prysznic. No kurczę, przeziebic tez sie nie możesz
Mimi94
Testy mi nie najlepiej wychodzą [emoji23]
Właśnie gorących, a nie sądzę że brałaś prysznic w nie wiadomo jakiej temperaturze[emoji2356] nie bierz do głowy[emoji3531] i leć na betę, nie katuj się testami bo chyba nie najlepiej to na Ciebie wpływa...
eij
Mi lekarz z klinki od razu wypisał receptę na leki z refundacją.Dziewczyny, aby uzyskać refundację na leki do stymulacji potrzebuje skierowania od lekarza rodzinnego. Ale co to ma być? Jak to się ma nazywać?mam poprosić go O co
![]()
Gonia0605
Mój mąż tylko pierwszy raz poszedł ze mną... Potem zobaczył, że inni faceci chodzą sami i też chodził sam... abstynencja w mojej klinice 2-5 dni... piątek wieczorem najpóźniej, moim zdaniem.Mówi że woli ze mną. Zobaczymy jeszcze tydzień. Jeśli w pn o 8 ma badanie co uważacie kiedy ostatnie przytulanki najlepiej w sobotę do 8 żeby były 2 dni przerwy?
sarenkamala
Moj nie mógł być ze mną , wszystkie USG, punkcja, transfer - byłam sama, takie restrykcje mamy w związku z Covidkiem. To akurat było mi na rękę ja w takich momentach wole być sama.Mojego podczas transferu słabło wiec.....hehe na tym ostatnim go ze mną nie bedzie bo będzie z córka chociaz bym wolała żeby był bo przy jednym nieudanym nie było go a dwoch udanych juz trzymał za reke
Jak mnie wyprowadziła pielęgniarka z kliniki i zobaczyłam mojego przestraszonego z kwiatami to nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać
Ja się chyba lepiej po punkcji czułam niż moj mąż, biedny przespał pół dnia i jeszcze musiałam mu paracetamol dawać, bo tak go głowa bolała
reklama
PsychoPatka91
Mamy 50% refundacji z ubezpieczalni. Teraz już czuje się dobrze, trochę jeszcze jajniki bolą jak na okresPodchodzicie prywatnie czy w DE tez jest finansowane przez państwo?
Jesli finansowane przez państwo zawsze możesz poprosic o tłumacza na telefonie wtedy wszystko sama dopytasz. Jak się czujesz?
Podziel się: