Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
witamy dziewczyny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Plamienia niekoniecznie oznaczają to najgorsze. Ja mam od kilku dni, na usg dobrze wszystko, biorę luteinę bo progesteron trochę spadł. Czasami to wynika z jakichś krwiaczków. Uważaj na siebie terazMam identycznie tez termin na 8 majai wyzyte 28.09 tylko przez te plamienia dzisiejsze to juz mysle ze bede sie z wami zaraz zegnac
![]()
W sumie tylko te plamienia ale nie robie sobie wiekszych nadziei, ja pracuje poki co powiedzialam ze maja mnie planowac po 6 dni w tygodniu, pozniej w razie zwolnienia lepsze wyplaty beda![]()
8 tydzień będzie, szybko ale mój lekarz po dwóch poronieniach teraz namawia żebym odpoczywała i zapomniała o pracy![]()
Frytki bym zjadła,ale umarła bym![]()
I ja mam termin z om na 8 majatylko ja jutro mam wizytę na 13. Cały dzień próbuje się czymś zająć żeby czas szybciej minal do niej.
![]()
Zazdroszczekurcze poleć mi czym się zająć do 28
bo padam z niepewnosci