reklama
Yyyyywięc ja
też raczej nie przymierzam. Z tej prostej przyczyny że nie lubię. Ale za to przymierzam se w domku i jak coś jest nie pasowne to ide do sklepu i oddaje. Oczywiście nie za każdym razem;-)Najbardziej mi się tu podoba to że nie ma w każdym sklepie tabliczki "Reklamacji nie uwzględnia się", nikt nie robi problemu, nawet sie nie pytają dlaczego oddaje. Zwrot kasy, ewentualnie voucher na ta kwotę i koniec.
![]()
Ale u nas tez tak mozna, ja np jak kupuje ciuchy Cheerokee w TESCO to mierze po to zeby nie meczyc meza zeby oddal...no bo jak jego wysle z kupiona mu koszula to on owszem odda ale zobaczy cos na innym stoisku...echh te chlopy ;-)
A co do tego stylisty...to tak myslalam babki :-)
A co koffana, stylistka jesteśA ja mam pytanie z calkiem innej...raczej lachonowej beczki ;-) Chcialybyscie kiedys skorzystac z rady stylisty...tzn jak dobrac ubranie do figury? To naprawde fajna sprawa. Bynajmniej nie uwazam ze jestescie zle ubrane![]()

A co koffana, stylistka jesteśi chciałabyć styl lachoński opatentować
Ja może i nawet bym się skusiła ale lubie swoje zakrecenie i swój styl niezależny od mody:-);-);-)
nooo tak dobrze to ni ma

anaconda27
styczniówka2006
No i wreszcie was doczytałam

Byłyśmy z małą w biedronce i są w promocji pieluchy happy, kto ma blisko to niech biegnie:-):-):-) Oczywiście nie ominęłam lumpeksu i kupiłam małej dwie spódniczki i maskotkę za niecałe 10zł. Teraz mała śpi a ja biorę się za obiad.
Co do nadżerki to moja gin stwierdziła,że skoro jeszcze planuję dzieci i jestem młoda
szok:

) to nie będzie wypalania ani mrożenia tylko leczenie farmakologiczne. Przed ciążą miałam sporą nadżerkę ale po ciąży dużo się zmniejszyła więc ją wyleczyłam, ale niestety po roku znowu się odnowiła i znów ją leczyłam tabletkami, zobaczymy co znowu będzie za rok

Byłyśmy z małą w biedronce i są w promocji pieluchy happy, kto ma blisko to niech biegnie:-):-):-) Oczywiście nie ominęłam lumpeksu i kupiłam małej dwie spódniczki i maskotkę za niecałe 10zł. Teraz mała śpi a ja biorę się za obiad.
Co do nadżerki to moja gin stwierdziła,że skoro jeszcze planuję dzieci i jestem młoda

E
Ewcia81
Gość
no ładnie laskiw cozraj szalały,,hehe
a dzisiaj powtorka z rozrywki??!!!!!!!!!!!

21 pasi wam!!! impreza weekendowaaaa

21 pasi wam!!! impreza weekendowaaaa

E
Ewcia81
Gość
no dokladnieee superrrrra tak w ogóle to już wróciliśmy ze spaceru WIOSNA![]()
acha flaskzi juz mroże

reklama
no ładnie laskiw cozraj szalały,,hehe
21 pasi wam!!! impreza weekendowaaaa![]()

Podziel się: