karolcia91
Fanka BB :)
Spokojnie, jeszcze jest czasJa biorę tylko progesteron , na ten moment nie mam żadnych objawów ,jedynie od czasu do czasu delikatne klocie w jajnikach . Po za tym nic ,piersi nie bolą wogole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie, jeszcze jest czasJa biorę tylko progesteron , na ten moment nie mam żadnych objawów ,jedynie od czasu do czasu delikatne klocie w jajnikach . Po za tym nic ,piersi nie bolą wogole
O ja tez w KrakowieJa w klinice w Krakowietestowac mam za tydzien w czawrtek albo piatek juz nie pamietam
ale moze wyda sie to dziwne to ja nie testuje ja po prostu czekam na dzień okresu i jak nie mam to wtedy testuje
jakos nie chce sie wcześniej stresować i rozpaczac ze sie nie udalo
taka mam taktyke
![]()
Moj w normalnych warunkach absolutnie nie możeLekarz zawsze sugeruje żeby po powtórzyćbo wtedy nie wiadomo czy iui czy żywioł
tylko iumowmy się nie każdy facet tez może dzien przed , później rano wieczorem i następnego
![]()
My się zdecydowaliśmy na Artvimed, bo wcześniejsi nasi lekarze nam polecili. Chodzimy do pani dr Posadzkiej a IUI robił dr Chrostowski szef tego całego przybytkuDziewczyny jeszcze mam takie pytanie czy któraś z Was leczy się może w Krakowie i u jakiego dr jeśli tak?![]()
Rozumiem dziękuję za info. pytam bo myślałam może, że któraś z nas leczy się u dr SzlachcicaMy się zdecydowaliśmy na Artvimed, bo wcześniejsi nasi lekarze nam polecili. Chodzimy do pani dr Posadzkiej a IUI robił dr Chrostowski szef tego całego przybytku
O ja tez a u jakiego lekarza ? Ja u SkweresaJa leczę się w Gamecie w Gdyni, jutro idę na betę, ale mam przeczucia, że się nie udało..
Obyś się pozytywnie zdziwiłaJa leczę się w Gamecie w Gdyni, jutro idę na betę, ale mam przeczucia, że się nie udało..
Ja u Czecha, od samego początku do niego chodzimyO ja tez a u jakiego lekarza ? Ja u Skweresa
Czy wynik jest pozytywny ?O ja tez w Krakowiea jaka klinika?
Tez miałam taką taktykę, ale dostałam jakieś dziwne przeczucie i zrobiłam sikanca dwa dni przed![]()