M
Monini92
Gość
Ale pocieszna, normalnie odrazy człowiek się uśmiechaNelunia też pozdrawia w swoim pierwszym kucykuZobacz załącznik 1319662

Ach te nasze słodziaki, wszystkie takie urocze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale pocieszna, normalnie odrazy człowiek się uśmiechaNelunia też pozdrawia w swoim pierwszym kucykuZobacz załącznik 1319662
To ja na insta mam polubiony blog ojciec i whos your daddy. Na tym ostatnim zawsze najweselejto mi ta strona Link do: Blog - Najlepsze memy z tematyką rodzicielstwa PbA
zawsze poprawia humor
u mnie nr 7 rządzi ciekawe kiedy małemu się znudzi mówić mamaod wczoraj nic nie słyszę tylko ma ma mama ma ma mama
![]()
Moja właśnie dzisiaj zjadła... mango! Świeże, obrane mango, które brała sama do rączki, tylko siedziała idiotycznie, bo jestem u mamy i nie mam mojego fotelika, tylko ten zwykły ikeowski, który do mamy dla Dobrusi jeszcze przywiozłam. Wyłożyłam jej poduszkami, żeby luzem nie była, ale to nie to, nie nadaje się to krzesełko jeszcze nawet w ten sposób.Właśnie miałam to pisać, może jej bardziej BLW podejdzie. Są dzieci które nie lubią papek i może Ci się taki maluch trafił. Albo twierdzi że cycusie mamy są najlepsze na świecie i to będzie inne posiłki przyjmować![]()
Moja już dwa tygodnie się buja, tylko coraz ładniej, dłużej i częściej ❤❤ na przemian z "pływaniem".u nas też wszystko idzie do buzi, masakra. Albo do wszystkiego musi podejść i dotknąć
wgl mamy dziwny etap nauki raczkowania bo stoi na 4 i zamiast pełzać to buja się i tak wyskakuje że ładuje na płasko, i ponownie robi to samo i tak się przemieszcza, zamiast pełzać. Ja jak taki głupek pokazuje jej jak na 4 się poruszać
a ona chyba jeszcze nie jest gotowa by ogarnąć że trzeba naprzemiennie wszystkiego używać.
Śliczne to, ale zastanawiam się, jak z trwałością, czy to mleko nie zżółknie, poza tym mam tak dużo wydatków, że po prostu mnie nie stać - aktualnie ogarniam sprawę spadkową po moim ojcu, gdzie muszę to z moją macochą, ona zrzec się juz nie moze bo minął już ponad rok i teraz muszę dział spadku robić, jak myślę o kosztach to mi się słabo robi.@Patii26 Nelcia jest po prostu cudowna!!!
Zazdroszczę tych loczkow
Jakby moja Maja miała takie kędziorki to już bym zamówiła sobie biżuterię z mleka mamy i takim kosmykiem
Na razie szkoda mi coś obciąć, bo dopiero wloski zaczynaja rosnąćZobacz załącznik 1319716
Co myślicie o takiej biżuterii?? Może któraś z Was już coś takiego nabyła??
Nelunia też pozdrawia w swoim pierwszym kucykuZobacz załącznik 1319662
U nas nie nie działaJaka fajna dziewczynka
Przypomnij mi ile ma tygodni Twoje szczęście, chyba jest tydzień starsza od mojego
Pytam bo mojemu daleko od takiego samodzielnego siedzenia.
A jak oduczyć od obrywania to tego nie wiem, może powtarzać magiczne "nie"
![]()
Chce zrobić sobie taką biżuterię póki mam jeszcze mleko w woreczkach@Patii26 Nelcia jest po prostu cudowna!!!
Zazdroszczę tych loczkow
Jakby moja Maja miała takie kędziorki to już bym zamówiła sobie biżuterię z mleka mamy i takim kosmykiem
Na razie szkoda mi coś obciąć, bo dopiero wloski zaczynaja rosnąćZobacz załącznik 1319716
Przepiękna@Patii26 Nelcia jest po prostu cudowna!!!
Zazdroszczę tych loczkow
żeby się nie ślizgało w rączce możesz obtoczyć kaszą, amarantusem lub czymś innym.Moja właśnie dzisiaj zjadła... mango! Świeże, obrane mango, które brała sama do rączki, tylko siedziała idiotycznie, bo jestem u mamy i nie mam mojego fotelika, tylko ten zwykły ikeowski, który do mamy dla Dobrusi jeszcze przywiozłam. Wyłożyłam jej poduszkami, żeby luzem nie była, ale to nie to, nie nadaje się to krzesełko jeszcze nawet w ten sposób.
U nas nie nie działa
Malutka już ma 29 tygodni skończonew następnym tygodniu witamy 7 miesiąc