reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Dzięki za pomysł! Omleciki i jajecznica! Ale to zrobimy chyba jak się z blw rozkręcimy.
moim zdaniem kup sobie tą książkę jest naprawdę pomocna bardzo
koszt 39zł+darmowa wysyłka (Fedex) a naprawdę ja stamtąd mam wiedzę😂 i fajnie zobrazowane.

reklama
Mi się wydaje, że jak bardziej skomplikowany to wychodzi "przedobrzony" i jakoś takie najbardziej mi pasują. A robiłam takiego na urodziny mamie i był pycha.

Zapraszam, jeszcze 1/3 siedzi w lodówce plus jeden blat, bo został, z resztą kremu, resztką owoców i galaretki 🙈🙈🤣🤣
tak mi smaka narobiłaś, że chyba jutro poświęcę czas i zrobię śmietanowca 😂 orany 100 lat nie jadłam o takie takie banalne.

moim zdaniem kup sobie tą książkę jest naprawdę pomocna bardzo
koszt 39zł+darmowa wysyłka (Fedex) a naprawdę ja stamtąd mam wiedzę😂 i fajnie zobrazowane.
Muszę zamówić bo mam tylko o BLW a tam opis a przyznam szczerze że wieczorem jak mam iść czytać to mi się odechciewa, potrzebuję szybkiego czytania.

O rany dziewczyny, jak mi cięźko uwierzyć,że 4 lata o tej porze brałam prysznic, o 8.30 szłam na porodówkę a o 10.30 miałam już tego grzdyla Dobrusiowego na rękach ❤❤❤Zobacz załącznik 1320502

Najlepsze życzenia dla Dobrusi! 🎉🥳🎂
Jak dziewczyny coś zostawia to pisze się się choćby na okruszki tego torta😁

kolejny mam nie trafiony zakup ahhh odechciewa się 😕 muszę zakupić nowe krzesełko do karmienia a tyle hajsu wybuliliśmy😭 omg bez tej książki to ja bym zginęła jako matka 😂
okazuje się że to krzesełko kinderkraft o takie mamy nie ma regulowanego podnóżka 🤦🏻‍♀️ co za masakra teraz ustawiam pudełko żeby mały miał oparcie kregoslupa ale zaraz zrzuca ☹️
kto to projektuje? chyba ktoś kto nie ma dzieci 🤔

Załączniki

• 1E8D100B-99B9-42EA-A61A-0CA8798FB002.jpeg
    1E8D100B-99B9-42EA-A61A-0CA8798FB002.jpeg
    52,2 KB · Wyświetleń: 51
Dzisiaj Bartek sam zdecydował, że w ramach zapoznawania nowych smaków będzie jajko. On ma przyspieszenie +100 jak widzi talerz starszej córki 😲 czy wogole jakikolwiek talerz... Potrafi w mig przepelzac pół pokoju. No i młoda jadła dzisiaj obiad na tarasie, u niej standard - mięso ble, więc zrobiłam jej jajka sadzone. No i na drugim końcu tarasu na brzuchu leżał Bartek, nawet nie był zwrócony w stronę siostry. Wstałam po picie, była babcia więc myślę luz. Wracam a Bartek w pozycji na brzuchu porwał jedno jajko i sobie memlal. Więc już go wzięłam i dałam mu to żółtko, niech pokosztuje 🤷‍♀️😂

O rany dziewczyny, jak mi cięźko uwierzyć,że 4 lata o tej porze brałam prysznic, o 8.30 szłam na porodówkę a o 10.30 miałam już tego grzdyla Dobrusiowego na rękach ❤❤❤Zobacz załącznik 1320502
Och jak ten czas ucieka🤔
Tak chcemy żeby dziecko usiadło, żeby już chodziło, żeby poszło do szkoły itd, a one tak szybko rosną i nie wiadomo kiedy osiągają pełnoletność. Cudowne chwile w byciu rodzicem, cieszmy się nimi❤️❤️
Wszystkiego najlepszego dla Dobrusi🎂😊

reklama
kolejny mam nie trafiony zakup ahhh odechciewa się 😕 muszę zakupić nowe krzesełko do karmienia a tyle hajsu wybuliliśmy😭 omg bez tej książki to ja bym zginęła jako matka 😂
okazuje się że to krzesełko kinderkraft o takie mamy nie ma regulowanego podnóżka 🤦🏻‍♀️ co za masakra teraz ustawiam pudełko żeby mały miał oparcie kregoslupa ale zaraz zrzuca ☹️
kto to projektuje? chyba ktoś kto nie ma dzieci 🤔
Polecam - ikea antilop. Chcieliśmy kupić stokke ale zrezygnowaliśmy. Ten antilop jest super w utrzymaniu czystości oraz dokupujesz podnóżek a w ikei poduszcze dmuchana która stabilizuje malca. Nie żałuję że nie kupiłam stokke.

Do góry