reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja dzisiaj wyciągnęłam bboxa i dałam jej do rąk, to gryzła ciągle tą słomkę 😅 Musi się nauczyć 😁 Ale mam do bboxa jeszcze nakładkę jak do picia w kubku więc jej będę dawać 😁 ostatnio dałam jej z normalnego kubeczka napić się wody to super piła i sobie radziła, smakowało jej 😄
No to moja z bboxa robi mnie w ciula....patrzę i mówię jak kurde dużo wypiła....a za chwilę patrzę na to moje dziecię a ono do pasa mokre....no to przyglądam się jej dokładnie co ona robi...a ona pije...napełnia buźkę a później fruu wszystko wypluwa....i cieszy się niesamowicie🤷‍♀️🤣A za gryzaka też jej słomka robi...a że zęby dwa na pokładzie to słomka pewnie do wymiany będzie....:oops:

reklama
Tez o nim słyszałam. Daj znać jak się on sprawdzi 🙂
powiem Ci nie kupuj wolę zdecydowanie doidy cup wtedy mam 2 w cenie tego raflo😡 albo silikonowe beaby
co za szmelc plastik to jest taki cienki😤 upadł mu i pękł🤬
poza tym jak dla takich dzieci to moim zdaniem za wysoki a niby jest od 6+ mały jakoś nie potrafi go utrzymać nie poręczny jest
jedyne co jest dobre to ta wkładka spróbuje ją dopasować do czegoś innego...
beznadzieja wywalam!

rany tak sobie myślę, że to macierzyństwo to tyle nie trafionych zakupów co poradzić🤣

No to moja z bboxa robi mnie w ciula....patrzę i mówię jak kurde dużo wypiła....a za chwilę patrzę na to moje dziecię a ono do pasa mokre....no to przyglądam się jej dokładnie co ona robi...a ona pije...napełnia buźkę a później fruu wszystko wypluwa....i cieszy się niesamowicie🤷‍♀️🤣A za gryzaka też jej słomka robi...a że zęby dwa na pokładzie to słomka pewnie do wymiany będzie....:oops:
mój na początku tak robił i też się przy tym cieszył tak jak przy zakrztuszaniu też się cieszy jak odkasłuje jakiś mały socjopata mi rośnie :D potem stwierdziłam, że dobra dwa dni możemy się pobawić na dłuższą metę bez sensu i zaczęłam go uczyć trzymałam i mówiłam już wystarczy przechylałam kubek do pionu i tak zakązdym łykiem i teraz sam sobie robi przerwy przez tydz się męczyliśmy😁. Już się nie zachłystuje więc zabawa odpadła.

@czajo miałam dać znać w sprawie słoiczków Marmaluzi rety jakie to jest dobre 🤪sama wszamiłam całe puree z dyni inaczej smakuje niż słoiczek gerbera czy bobovity taka zmiksowana na gładko dynia.
nie wiem jak pozostałe ale mały zjadł cały słoiczek dzisiaj na obiad:D
i do tego pięknie zapakowane 👍

Załączniki

• tempImageaXqVw0.jpg
    tempImageaXqVw0.jpg
    811,9 KB · Wyświetleń: 72
powiem Ci nie kupuj wolę zdecydowanie doidy cup wtedy mam 2 w cenie tego raflo😡 albo silikonowe beaby
co za szmelc plastik to jest taki cienki😤 upadł mu i pękł🤬
poza tym jak dla takich dzieci to moim zdaniem za wysoki a niby jest od 6+ mały jakoś nie potrafi go utrzymać nie poręczny jest
jedyne co jest dobre to ta wkładka spróbuje ją dopasować do czegoś innego...
beznadzieja wywalam!

rany tak sobie myślę, że to macierzyństwo to tyle nie trafionych zakupów co poradzić🤣
A no prawda. Dobrze ze piszesz, bo u nas też pewnie by upuściła na podłogę i taki by byl finał sprawy. Wolę faktycznie dokupić drugiego doidy :-)

@czajo miałam dać znać w sprawie słoiczków Marmaluzi rety jakie to jest dobre 🤪sama wszamiłam całe puree z dyni inaczej smakuje niż słoiczek gerbera czy bobovity taka zmiksowana na gładko dynia.
Uczta dla moich oczu 😃 lubię tak zapakowane pięknie rzeczy 😃

no to jak nic jutro też się zaopatrzę...zobaczę co maja w asortymencie:)Dziękuweczka:)

reklama
Do góry