reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
@Mary2094 miałam Ci jeszcze napisać polecają kubek reflo ja zamówiłam muszę iść do paczkomaty i odebrać😋 jak spróbuję to powiem.

U nas też z doidy jest zabawa a nie picie, woda wylądowała na podłodze 🙃 kubkiem pukała o blat krzesełka 😃 ale niech się bawi, tak się dziecko uczy 😃 mój mąż załamie się jak mu zdjęcia pokaże, bo przecież musialam ją przebierać i obmyć 😂
Doidy to też się potrafi bawić za to jestem zachwycona b boxem. Mały sam chwyta za kubek i wypija ile mu pasuje 🙂

Doidy to też się potrafi bawić za to jestem zachwycona b boxem. Mały sam chwyta za kubek i wypija ile mu pasuje 🙂
Ja dzisiaj wyciągnęłam bboxa i dałam jej do rąk, to gryzła ciągle tą słomkę 😅 Musi się nauczyć 😁 Ale mam do bboxa jeszcze nakładkę jak do picia w kubku więc jej będę dawać 😁 ostatnio dałam jej z normalnego kubeczka napić się wody to super piła i sobie radziła, smakowało jej 😄

No widzisz ile człowiek może się dowiedzieć:)No to może nie będę się już bać:)Cukinie jadła i było ok:)No gdzieś też mi się obiło o uszy że schłodzony z lodó

No to jednak nie prawda z tą ilością włosów a zgagą....jesteś żywym przykładem:)
Kumpela całą ciążę miała zgagi a dziecko nie miało włosów. Więc to chyba raczej mit.

@Mary2094 miałam Ci jeszcze napisać polecają kubek reflo ja zamówiłam muszę iść do paczkomaty i odebrać😋 jak spróbuję to powiem.
Tez o nim słyszałam. Daj znać jak się on sprawdzi 🙂

Ja dzisiaj wyciągnęłam bboxa i dałam jej do rąk, to gryzła ciągle tą słomkę 😅 Musi się nauczyć 😁 Ale mam do bboxa jeszcze nakładkę jak do picia w kubku więc jej będę dawać 😁 ostatnio dałam jej z normalnego kubeczka napić się wody to super piła i sobie radziła, smakowało jej 😄
U nas przez b-boxa mloda zapomniała jak pije się z doidy i uczymy na nowo. Najgorsze ze dama się nauczyła ze ktos jej podaję wodę w kubku do picia, i nie ogarnia już teraz ze należy go złapać i przechylić i tego się obecnie uczymy na pustym kubku.

Dałam banana dzisiaj bo stwierdziłam że jednak jest mięciutki i zobaczymy co będzie. Dziecko całe do mycia ale ogarnelo w czym rzecz 😃
Moja też dzisiaj banana ciumkała i widzę teraz w końcu zainteresowanie jedzeniem, w sensie chce mi wszystko wyrywać i do dzioba pakować 🙈🤣

Karo i Mary słodko te wasze dzieciaczki wyglądają przy samodzielnym jedzeniu 🥰nie mniej jednak my jeszcze pozostajemy przy łyżeczce😅
Pewnie, jeślo Wam tak lepiej pasuje ❤ nie ma co robić wbrew sobie.

ja podawałam ogórek i u nas nie uczula przy nich jest trochę inaczej bo występuje wtedy OAS tj objawy alergii jamy ustnej (obrzęk i świąd jamy ustnej)
ale warto też wiedzieć że to sama rodzina co Cukinia, Melon, arbuz😜
+ nam pediatra do radziła że jest idealny na ząbkowanie
Moja ssała ogórka z wielkimi oczami, objawów uczulenia nie było na szczęście.

reklama
Moja też dzisiaj banana ciumkała i widzę teraz w końcu zainteresowanie jedzeniem, w sensie chce mi wszystko wyrywać i do dzioba pakować 🙈🤣

Pewnie, jeślo Wam tak lepiej pasuje ❤ nie ma co robić wbrew sobie.

Moja ssała ogórka z wielkimi oczami, objawów uczulenia nie było na szczęście.
Mi się to lepiej podoba bo i ja jadłam tego banana i mała widząc jak ja go jem to sama próbowała jeść. Fajniejsza dla mnie jest to opcja. Trochę stracha miałam ale ona widzę ogarniała to co robi.

Do góry