reklama
M
Monini92
Gość
BrawoooDałam banana dzisiaj bo stwierdziłam że jednak jest mięciutki i zobaczymy co będzie. Dziecko całe do mycia ale ogarnelo w czym rzecz![]()

Nie mogę wyjść z podziwu jej włosów, ile ich ma

Mary2094
Fanka BB :)
Za mną nie, bo ja mam proste i liche. Po tacie ma takie fale i gęsteBrawooo
Nie mogę wyjść z podziwu jej włosów, ile ich ma![]()

PięknaDałam banana dzisiaj bo stwierdziłam że jednak jest mięciutki i zobaczymy co będzie. Dziecko całe do mycia ale ogarnelo w czym rzecz![]()

Nie martw się ja dzisiaj mojemu pozwoliłam kaszkę jeść rękoma

PS mój Mąż to jest jakiś chyba przewrażliwiony tylko chodzi i ja nie wiem czy już możemy go sadzać może nie a może kręgosłup coś zrobimy a potem jeny ile sprzątania, przecież jego znowu trzeba umyć, przebrać, wszędzie jedzenie

Mary2094
U nas też z doidy jest zabawa a nie picie, woda wylądowała na podłodzePięknawłosy normalnie jakbyś na szczotę jej ułożyła
Nie martw się ja dzisiaj mojemu pozwoliłam kaszkę jeść rękomachyba się najadł i dopił mlekiem z doidy cup oczywiście połowa poleciała
PS mój Mąż to jest jakiś chyba przewrażliwiony tylko chodzi i ja nie wiem czy już możemy go sadzać może nie a może kręgosłup coś zrobimy a potem jeny ile sprzątania, przecież jego znowu trzeba umyć, przebrać, wszędzie jedzeniewitaj w moim świecie jutro Ty karmisz
jego mina bezcenna
![]()

E
ecza
Gość
Ja bym się bała podać ogórka zielonego...on bardzo uczula nawet dorosłych....ogórek zielony, szpinak, burak gotowany, brokuł, kalafior, seler korzeń jest w czym wybierać? albo owoce np Borówki tylko musisz je pokroićżmudna praca
![]()
Miałam to samo napisać tylko mnie wyprzedziłaśBrawooo
Nie mogę wyjść z podziwu jej włosów, ile ich ma![]()
Nie miałaś zgagi w ciąży?Bo mówią że jak dziecko ma włosy to jest zgaga...a patrząc na Anastazje to zgaga chyba musiała być mega....

Niedługo mama
Karo i Mary słodko te wasze dzieciaczki wyglądają przy samodzielnym jedzeniuDałam banana dzisiaj bo stwierdziłam że jednak jest mięciutki i zobaczymy co będzie. Dziecko całe do mycia ale ogarnelo w czym rzecz![]()

ja podawałam ogórek i u nas nie uczula przy nich jest trochę inaczej bo występuje wtedy OAS tj objawy alergii jamy ustnej (obrzęk i świąd jamy ustnej)Ja bym się bała podać ogórka zielonego...on bardzo uczula nawet dorosłych....![]()
ale warto też wiedzieć że to sama rodzina co Cukinia, Melon, arbuz

+ nam pediatra do radziła że jest idealny na ząbkowanie
Mary2094
Mialam zgagę ale nie było dramatu i była ona na końcówce tak 8-9 miesiącJa bym się bała podać ogórka zielonego...on bardzo uczula nawet dorosłych....
Miałam to samo napisać tylko mnie wyprzedziłaśNormalnie aż to jest niesamowite że w wieku prawie 7 miesięcy można mieć ich aż tyle
Nie miałaś zgagi w ciąży?Bo mówią że jak dziecko ma włosy to jest zgaga...a patrząc na Anastazje to zgaga chyba musiała być mega....![]()

reklama
E
ecza
Gość
No widzisz ile człowiek może się dowiedziećja podawałam ogórek i u nas nie uczula przy nich jest trochę inaczej bo występuje wtedy OAS tj objawy alergii jamy ustnej (obrzęk i świąd jamy ustnej)
ale warto też wiedzieć że to sama rodzina co Cukinia, Melon, arbuz
+ nam pediatra do radziła że jest idealny na ząbkowanie
No to jednak nie prawda z tą ilością włosów a zgagą....jesteś żywym przykłademMialam zgagę ale nie było dramatu i była ona na końcówce tak 8-9 miesiąc![]()