reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Dałam banana dzisiaj bo stwierdziłam że jednak jest mięciutki i zobaczymy co będzie. Dziecko całe do mycia ale ogarnelo w czym rzecz 😃

Załączniki

• 20210925_102725.jpg
    20210925_102725.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 84
reklama
Dałam banana dzisiaj bo stwierdziłam że jednak jest mięciutki i zobaczymy co będzie. Dziecko całe do mycia ale ogarnelo w czym rzecz 😃
Piękna 😍 włosy normalnie jakbyś na szczotę jej ułożyła 😂
Nie martw się ja dzisiaj mojemu pozwoliłam kaszkę jeść rękoma 😱💣🤪 chyba się najadł i dopił mlekiem z doidy cup oczywiście połowa poleciała 😂

PS mój Mąż to jest jakiś chyba przewrażliwiony tylko chodzi i ja nie wiem czy już możemy go sadzać może nie a może kręgosłup coś zrobimy a potem jeny ile sprzątania, przecież jego znowu trzeba umyć, przebrać, wszędzie jedzenie 🤦🏻‍♀️witaj w moim świecie jutro Ty karmisz 😂 jego mina bezcenna🤬🥶

Piękna 😍 włosy normalnie jakbyś na szczotę jej ułożyła 😂
Nie martw się ja dzisiaj mojemu pozwoliłam kaszkę jeść rękoma 😱💣🤪 chyba się najadł i dopił mlekiem z doidy cup oczywiście połowa poleciała 😂

PS mój Mąż to jest jakiś chyba przewrażliwiony tylko chodzi i ja nie wiem czy już możemy go sadzać może nie a może kręgosłup coś zrobimy a potem jeny ile sprzątania, przecież jego znowu trzeba umyć, przebrać, wszędzie jedzenie 🤦🏻‍♀️witaj w moim świecie jutro Ty karmisz 😂 jego mina bezcenna🤬🥶
U nas też z doidy jest zabawa a nie picie, woda wylądowała na podłodze 🙃 kubkiem pukała o blat krzesełka 😃 ale niech się bawi, tak się dziecko uczy 😃 mój mąż załamie się jak mu zdjęcia pokaże, bo przecież musialam ją przebierać i obmyć 😂

ogórek zielony, szpinak, burak gotowany, brokuł, kalafior, seler korzeń jest w czym wybierać? albo owoce np Borówki tylko musisz je pokroić😂żmudna praca 😜
Ja bym się bała podać ogórka zielonego...on bardzo uczula nawet dorosłych....:oops:
Brawooo👏
Nie mogę wyjść z podziwu jej włosów, ile ich ma😁😁
Miałam to samo napisać tylko mnie wyprzedziłaś:)Normalnie aż to jest niesamowite że w wieku prawie 7 miesięcy można mieć ich aż tyle:)
Nie miałaś zgagi w ciąży?Bo mówią że jak dziecko ma włosy to jest zgaga...a patrząc na Anastazje to zgaga chyba musiała być mega....🤣

Ja bym się bała podać ogórka zielonego...on bardzo uczula nawet dorosłych....:oops:
ja podawałam ogórek i u nas nie uczula przy nich jest trochę inaczej bo występuje wtedy OAS tj objawy alergii jamy ustnej (obrzęk i świąd jamy ustnej)
ale warto też wiedzieć że to sama rodzina co Cukinia, Melon, arbuz😜
+ nam pediatra do radziła że jest idealny na ząbkowanie

Miałam to samo napisać tylko mnie wyprzedziłaś:)Normalnie aż to jest niesamowite że w wieku prawie 7 miesięcy można mieć ich aż tyle:)
Nie miałaś zgagi w ciąży?Bo mówią że jak dziecko ma włosy to jest zgaga...a patrząc na Anastazje to zgaga chyba musiała być mega....🤣
Mialam zgagę ale nie było dramatu i była ona na końcówce tak 8-9 miesiąc 😂😂

reklama
ja podawałam ogórek i u nas nie uczula przy nich jest trochę inaczej bo występuje wtedy OAS tj objawy alergii jamy ustnej (obrzęk i świąd jamy ustnej)
ale warto też wiedzieć że to sama rodzina co Cukinia, Melon, arbuz😜
+ nam pediatra do radziła że jest idealny na ząbkowanie
No widzisz ile człowiek może się dowiedzieć:)No to może nie będę się już bać:)Cukinie jadła i było ok:)No gdzieś też mi się obiło o uszy że schłodzony z lodó
Mialam zgagę ale nie było dramatu i była ona na końcówce tak 8-9 miesiąc 😂😂
No to jednak nie prawda z tą ilością włosów a zgagą....jesteś żywym przykładem:)

Do góry