reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

A to też jest niezła no wiadomo że jak każdy polityk pewnie swoje za uszami ma. Ale jakoś po Sopocie kurde bez obstawy lata. I ma normalnie rodzinę, i też jakoś wierzę w Boga byli u papieża Franciszka itd. więc ***** nie wiem serio propagandę jak nic🤬A Kaczyński kurde co ma on nawet nie wie jak to jest mieć dziecko🙄 nie no kurde masakra szkoda gadać temat rzeka🤬
hahahhaha może stworzymy jakąś nową partię, co laseczki...????:p mamy tu trochę specjalistek z różnych dziedzin, to sobie poradzimy 💪💪💪
czy któraś z Was oglądała lub ogląda Ranczo??? najlepszy serial o Polsce ever:)

reklama
hahahhaha może stworzymy jakąś nową partię, co laseczki...????:p mamy tu trochę specjalistek z różnych dziedzin, to sobie poradzimy 💪💪💪
czy któraś z Was oglądała lub ogląda Ranczo??? najlepszy serial o Polsce ever:)
No oczywiście chyba każdy miał okazję obejrzeć 😃 oni chyba zakładali- "Polską partię uczciwości" jak się mylę niech ktoś mnie poprawi 😂

matko! brzmi strasznie :oops: a jakie masz dolegliwości?
Odkąd urodziłam małą mam na zmianę zaparcia i biegunki ze śluzem, ale biorę od miesiąca ponad probiotyki to się wypróżniam regularnie, z tym że boli ciągle mnie brzuch, najbardziej po lewej stronie, i od 3 dni promieniuje mi to w stronę pleców i pachwin, ulgę przynosi wyproznienie i zmniejsza bol.

Ja dziś byłam u lekarza sama ze sobą, bo te jelita mnie wykończą. Mam do zrobienia milion badań plus kolonoskopię w trybie pilnym, lekarz podejrzewa wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Trzymajcie za mnie kciuki.
Nie bój się kolonoskopii, mój mąż miał dwa razy i bez problemu dał radę a to facet i jeszcze bojący się służby zdrowia 🤣 On ma właśnie zapalenie jelita i od 2 lat bierze na to tabletki, które mu bardzo pomagają. Polecam też sok z karczocha, naprawdę są efekty.

Ja dziś byłam u lekarza sama ze sobą, bo te jelita mnie wykończą. Mam do zrobienia milion badań plus kolonoskopię w trybie pilnym, lekarz podejrzewa wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Trzymajcie za mnie kciuki.
Kurczę brzmi to nieprzyjemnie....i nie wiadomo czy życzyć aby to było to i wdrożyć skuteczne leczenie czy lepiej żeby nie....Mimo wszystko mam nadzieję , że poczujesz ulgę i w końcu dowiesz się co Ci dolega🤗3mam kciuki oczywiście...a na słowo "kolonoskopia" aż mnie boli...tam:(

reklama
Nie bój się kolonoskopii, mój mąż miał dwa razy i bez problemu dał radę a to facet i jeszcze bojący się służby zdrowia 🤣 On ma właśnie zapalenie jelita i od 2 lat bierze na to tabletki, które mu bardzo pomagają. Polecam też sok z karczocha, naprawdę są efekty.
No mi już Pani doktor zapowiedziała że może być sytuacja gdzie będę musiała zakończyć KP jak przyjdzie mi brać leki. Trochę się tym załamałam. Ale trudno, jak trzeba będzie to trzeba.

Do góry