Patii26
Fanka BB :)
A czemu nie chce?no co ty wystarczy że nauczysz się na blachę jednej bardzo wiodącej parti programu i będziesz siedziała w zarządzie jakiejś fajnej spółeczki nie chcesz![]()

A ja na temat covid mam swoje zdanie. I uważam, że jak będą chcieli by było 2 tyś zakażeń to tyle będzie, jak będą chcieli, żebyśmy chodzili na zewnątrz w maseczkach to będziemy chodzić. Manipulują nami, a my się dajemy jak takie ich pieski. Oni już na początku roku przewidzieli, że we wrześniu będzie tyle zakażeń i będzie czwarta falaTak jak dziś wyskoczyło mi na Upday (wiadomości samsunga) że już dziś wyskoczy liczba zakażeń 1200. Ja wiem ze wirus szaleje, że istnieje, sama się na niego szczepilam, ale czasem mam wrażenie że oni mają jakieś statystyki poplanowane aby wprowadzić zamęt. Gdzie wydaje mi się że takich rzeczy nie idzie zaplanować.

Omg, oby tylko nie to... Mój były chłopak miał właśnie wrzodziejące zapalenie jelita grubego.. Zawsze było mi go szkoda, bo jak dostał "ataku* to go tak brzuch bolał mocno i mial biegunke co 5 minut, mówił, że go już tak odbyt przez to boli i piecze, że miał już tego dość...Ja dziś byłam u lekarza sama ze sobą, bo te jelita mnie wykończą. Mam do zrobienia milion badań plus kolonoskopię w trybie pilnym, lekarz podejrzewa wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Trzymajcie za mnie kciuki.
Ja nie wyobrażam sobie i tego i tego, dramat... Na samą myśl jak się dławię to mnie skręca, a to drugie to tak samo... WrrrMialam w swoim życiu gastroskopie robione wiec i kolonoskopie jakoś zniosę![]()
A to można wziąć do gastro znieczulenie?ja też ale wzięłam znieczulenie usypiające nie dałabym rady inaczej nie ma szansa już kolonoskopię to na 100%
![]()

Moja też jeszcze ani jednego ząbkaA mój 4 x mleko po 200 ml plus kaszka z owocami plus sporo zupki. Nie wiem gdzie on to mieści a jest szczuplutki. Twój je na śpiocha? Mój jak śpi to jak kamień, nie byłoby szanswow, już 2 idą. A mój nadal bezzębny
![]()

Ja zrobiłam na pół roczku małej ciasto Rafaelllo i nieskromnie powiem, że robię je zajebiste i mogłabym jeść i jeśćzawsze na noc musisz narobić smakazjadłabym z 5 szt co najmniej coś chyba umnie hormony szaleją bo tak chodzi za mną jakieś ciacho, że szok
no miejmy nadzieję, że trochę dłużej pochodzi![]()