reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

no co ty wystarczy że nauczysz się na blachę jednej bardzo wiodącej parti programu i będziesz siedziała w zarządzie jakiejś fajnej spółeczki nie chcesz😂😂😂
A czemu nie chce? 😅 Wiesz, dopóki nie zasmakuje to nie będę wiedziała i się będę ciągle zastanawiała czy byłoby to dla mnie 😁
Tak jak dziś wyskoczyło mi na Upday (wiadomości samsunga) że już dziś wyskoczy liczba zakażeń 1200. Ja wiem ze wirus szaleje, że istnieje, sama się na niego szczepilam, ale czasem mam wrażenie że oni mają jakieś statystyki poplanowane aby wprowadzić zamęt. Gdzie wydaje mi się że takich rzeczy nie idzie zaplanować.
A ja na temat covid mam swoje zdanie. I uważam, że jak będą chcieli by było 2 tyś zakażeń to tyle będzie, jak będą chcieli, żebyśmy chodzili na zewnątrz w maseczkach to będziemy chodzić. Manipulują nami, a my się dajemy jak takie ich pieski. Oni już na początku roku przewidzieli, że we wrześniu będzie tyle zakażeń i będzie czwarta fala 🤦‍♀️
Ja dziś byłam u lekarza sama ze sobą, bo te jelita mnie wykończą. Mam do zrobienia milion badań plus kolonoskopię w trybie pilnym, lekarz podejrzewa wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Trzymajcie za mnie kciuki.
Omg, oby tylko nie to... Mój były chłopak miał właśnie wrzodziejące zapalenie jelita grubego.. Zawsze było mi go szkoda, bo jak dostał "ataku* to go tak brzuch bolał mocno i mial biegunke co 5 minut, mówił, że go już tak odbyt przez to boli i piecze, że miał już tego dość...
Mialam w swoim życiu gastroskopie robione wiec i kolonoskopie jakoś zniosę 😊
Ja nie wyobrażam sobie i tego i tego, dramat... Na samą myśl jak się dławię to mnie skręca, a to drugie to tak samo... Wrrr
ja też ale wzięłam znieczulenie usypiające nie dałabym rady inaczej nie ma szans🤣 a już kolonoskopię to na 100%🤣
A to można wziąć do gastro znieczulenie? 😯 Jakbym mogła to bym korzystała..
A mój 4 x mleko po 200 ml plus kaszka z owocami plus sporo zupki. Nie wiem gdzie on to mieści a jest szczuplutki. Twój je na śpiocha? Mój jak śpi to jak kamień, nie byłoby szans 🤣 wow, już 2 idą. A mój nadal bezzębny 🤔
Moja też jeszcze ani jednego ząbka 😁
zawsze na noc musisz narobić smaka😍 zjadłabym z 5 szt co najmniej coś chyba umnie hormony szaleją bo tak chodzi za mną jakieś ciacho, że szok😂

no miejmy nadzieję, że trochę dłużej pochodzi✊
Ja zrobiłam na pół roczku małej ciasto Rafaelllo i nieskromnie powiem, że robię je zajebiste i mogłabym jeść i jeść 😍 chyba na dniach zrobię jeszcze raz 😜🤪

reklama
Ja dziś byłam u lekarza sama ze sobą, bo te jelita mnie wykończą. Mam do zrobienia milion badań plus kolonoskopię w trybie pilnym, lekarz podejrzewa wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Trzymajcie za mnie kciuki.
Trzymam kciuki🤜
Ja też byłam u lekarza gin i niestety czeka mnie zabieg taka sla operacja, coś tam mi się odkleiło i wyszło na zewnątrz, a powinno być w srodku, muszą mi to wyciąć i zszyć. Mam się zgłosić po drugiej miesiączce. Najgorsze, że chciałabym już to zrobić, bo mnie to denerwuje i jest niezbyt przyjemnie, ale miesiączki brak🙁

Trzymam kciuki🤜
Ja też byłam u lekarza gin i niestety czeka mnie zabieg taka sla operacja, coś tam mi się odkleiło i wyszło na zewnątrz, a powinno być w srodku, muszą mi to wyciąć i zszyć. Mam się zgłosić po drugiej miesiączce. Najgorsze, że chciałabym już to zrobić, bo mnie to denerwuje i jest niezbyt przyjemnie, ale miesiączki brak🙁
Przytulam mocno 😘 z jednej strony lepiej aby się już pojawiła i bys miala tą operacje za sobą

Przepis banalny, mogę podrzucić 😁 ja uwielbiam misę ze stojakiem, bo wrzucam masło i cukier i to się trze, a ja w tym czasie ogarniam całą resztę. W sumie 10 minut i ciasto gotowe, tylko upiec trzeba 🤣
Tylko ja daję mniej cukru, bo wolę mniej słodkie ciasta, a do przedszkola dodatkowo było z lukrem.
Za to przed chwilą zjadłam jedną babeczkę z czekoladowym masłem orzechowym (skład: orzeszki, kakao, ksylitol więc super) i była zajebista. Akurat na noc przy moim refluksie 🤣🙈
A, dzięki tej zewnętrznej spowiedzi już wiem, skąd dziwna kupa u mojego dziecka - matka źre masło orzechowe trzy dni z rzędu 🙈🙈
no jasne że daj uwielbiam muffiny bo szybko 😍

A mój 4 x mleko po 200 ml plus kaszka z owocami plus sporo zupki. Nie wiem gdzie on to mieści a jest szczuplutki. Twój je na śpiocha? Mój jak śpi to jak kamień, nie byłoby szans 🤣 wow, już 2 idą. A mój nadal bezzębny 🤔
Mój też raczej chudzinka a mleko jeszcze 6 razy w ciągu doby pije, w dzień w granicach 150-180 ml A na noc 210 ml i to nie przeszkadza mu żeby w nocy wypić jeszcze 150 ml, na śpiocha też nie daje , nie wiem ale jakoś nie widzę sensu 😅jeść dopiero zaczyna ale za mlekiem to aż się trzęsie i też nadal bezzębny 😄

No mi już Pani doktor zapowiedziała że może być sytuacja gdzie będę musiała zakończyć KP jak przyjdzie mi brać leki. Trochę się tym załamałam. Ale trudno, jak trzeba będzie to trzeba.
Poczekaj aż Cię zdiagnozują nie ma co na zapas się martwić , lekarze często lubią na zapas straszyć 😉trzymam kciuki😘

Laski pozdrawiamy z porannej dogoterapii
Screenshot_20210930_083316.jpg

reklama
A czemu nie chce? 😅 Wiesz, dopóki nie zasmakuje to nie będę wiedziała i się będę ciągle zastanawiała czy byłoby to dla mnie 😁

A ja na temat covid mam swoje zdanie. I uważam, że jak będą chcieli by było 2 tyś zakażeń to tyle będzie, jak będą chcieli, żebyśmy chodzili na zewnątrz w maseczkach to będziemy chodzić. Manipulują nami, a my się dajemy jak takie ich pieski. Oni już na początku roku przewidzieli, że we wrześniu będzie tyle zakażeń i będzie czwarta fala 🤦‍♀️

Omg, oby tylko nie to... Mój były chłopak miał właśnie wrzodziejące zapalenie jelita grubego.. Zawsze było mi go szkoda, bo jak dostał "ataku* to go tak brzuch bolał mocno i mial biegunke co 5 minut, mówił, że go już tak odbyt przez to boli i piecze, że miał już tego dość...

Ja nie wyobrażam sobie i tego i tego, dramat... Na samą myśl jak się dławię to mnie skręca, a to drugie to tak samo... Wrrr

A to można wziąć do gastro znieczulenie? 😯 Jakbym mogła to bym korzystała..

Moja też jeszcze ani jednego ząbka 😁

Ja zrobiłam na pół roczku małej ciasto Rafaelllo i nieskromnie powiem, że robię je zajebiste i mogłabym jeść i jeść 😍 chyba na dniach zrobię jeszcze raz 😜🤪
Pati Próbuj sił w biurze ja to robię i uwielbiam pracę z "papierami i terminami"😉 I tak się składa że kiedyś dołączyła do nas dziewczyna po kosmetologi i spodobało jej się i nie chce już wracać do zawodu 😉

Ostatnia edycja:
Do góry