karolcia91
Fanka BB :)
Super! To teraz cierpliwości w czekaniuDziewczyny 13.10 mam pierwsza wizytę u lekarzalekarz mówił ze jest szansa już wtedy na serduszko
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! To teraz cierpliwości w czekaniuDziewczyny 13.10 mam pierwsza wizytę u lekarzalekarz mówił ze jest szansa już wtedy na serduszko
![]()
Uwielbiam takie wiadomości ❤ mamy tylko tydzień różnicy między iui także mam nadzieję że za tydzień i ja przyniosę takie wieśćDziewczyny 13.10 mam pierwsza wizytę u lekarzalekarz mówił ze jest szansa już wtedy na serduszko
![]()
Ja to odczuwałam tego samego dnia i następnego do południaMam pytanko jestem pierwszy dzień po zabiegu i lekko boli mnie w dole brzucha czy wy Dziewczyny też coś takiego odczuwałyście?![]()
Ja miałam na nie pękniętych jeszcze miałam dwa pęcherzyki po lewej i prawej stronie po jednym, po lewej 22mm, a po prawej 21 mmJa to odczuwałam tego samego dnia i następnego do południaTy miałaś na pękniętym czy nie pęknięty pecherzyku? Ile miałaś w dniu iui pecherzykow?
Ja miałam tylko jeden niepekniety z lewej strony i to pobolewanie tłumaczyłam że pewnie pękłJa miałam na nie pękniętych jeszcze miałam dwa pęcherzyki po lewej i prawej stronie po jednym, po lewej 22mm, a po prawej 21 mm![]()
No to by było dobrze jakby pękł wczoraj też odczuwałam takie coś no czułam że coś było po prostu robione i dzisiaj mam to samoJa miałam tylko jeden niepekniety z lewej strony i to pobolewanie tłumaczyłam że pewnie pękłNo lekarz mówił że widać że zaraz pęknie
![]()
Też tak do tego podchodziłamNo to by było dobrze jakby pękł wczoraj też odczuwałam takie coś no czułam że coś było po prostu robione i dzisiaj mam to samomoże to dobra wróżba
Była ranoTeż tak do tego podchodziłamjak powtórki nie robiliście wczoraj to dziś weź chłopa w obroty
![]()