reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

No to pojadła...zjadła 5 łyżeczek zupki i więcej nie chce...:(
spryciula mnie ostatnio pediatra pytała czy młody je kaszki bo ona coraz częściej spotyka dzieci które nie jedzą, jedzą wszystko inne ale nie kaszki. może ona bez kaszkowa będzie 😜
dba o linie od małego 😂 a tak na serio mój na początku przez tydzien jadł chyba po 5 łyżeczek naprawdę takie są początki z kaszką, no chyba że jakoś wybitny łakomczuszek się trafi😜

reklama
Hehe my też o 7:)
Nie ma reguły na nasze bobasy:)
A odnośnie rękawiczek to byłam przed chwilą w 5 10 15 i kupiłam małej...jest promocja 50 % taniej więc mnie serce nie bolało🤣Najnormalniej mi szkoda dawać za rękawiczki tyle kasy:)
Nie ma ich na necie bo bym pokazała....:)
to był pierwszy link który Ci wrzuciłam 😂 tam nawet po 80% obniżki chyba poprzedni sezon 😜 ale trzeba uważać bo dużo z poliestru więc to wogole ciepła nie trzyma.
dobrze że Co się udało masz z głowy 😜 było coś jeszcze fajnego?

spryciula mnie ostatnio pediatra pytała czy młody je kaszki bo ona coraz częściej spotyka dzieci które nie jedzą, jedzą wszystko inne ale nie kaszki. może ona bez kaszkowa będzie 😜
dba o linie od małego 😂 a tak na serio mój na początku przez tydzien jadł chyba po 5 łyżeczek naprawdę takie są początki z kaszką, no chyba że jakoś wybitny łakomczuszek się trafi😜
Jedne super jedzą inne super krzyczą...moja z tych drugich🤣

to był pierwszy link który Ci wrzuciłam 😂 tam nawet po 80% obniżki chyba poprzedni sezon 😜 ale trzeba uważać bo dużo z poliestru więc to wogole ciepła nie trzyma.
dobrze że Co się udało masz z głowy 😜 było coś jeszcze fajneg
Szczerze to nie patrzyłam🤣....weszłam...patrzę na rękawiczki..są to biorę i wychodzę bo mam tyle rzeczy kupionych dla niej do rozm 86 że nie chcę oglądać bo na pewno coś kupię:)

edit...nie patrzyłam na skład w sklepie...ładne to ładne....i a jak poliester wewnętrzna wkładka🤣

Dokładnie, nie masz się co martwić, bo moim zdaniem to je dużo 😁 I że od rana już tyle zjadł, szok 😱

A tak wgl dziewczyny, ile posiłków stałych jedzą już Wasze dzieci? Ale podajcie mi też ile mają już tygodni dzieciaczki 😁

Moja na razie je obiadek 13-15 zależy jak wstanie i 16-17 owocki, ale owocki dopiero zaczęliśmy więc mało je. Najpierw jej chde wprowadzić owoce a potem kaszki, a na końcu mięso.

A jeszcze pytanie, te które same robią z warzyw obiadki dla dzieci i kupują warzywa, gdzie kupujecie owoce i warzywa? I czy kupujecie normalne czy bio?
Mój jak się obudzi je mleko, potem kaszka z owocami, potem mleko, obiadek, mleko, owocek jakiś odrobinę i mleko przed zaśnięciem. Akurat warzywka mam z działki jeszcze ale wspomagalam się też zakupami w warzywniaku gdzie mają sporo bio. Wiadomo, że różnie z tym bio ale może choć ciut lepsze😏

No moja w tym momencie nosi czapki na 44-46 więc 50 to za dużo zdecydowanie:)
Ooo w kappahl są cudne te rękawiczki...tylko ciekawe czy nie będą za duże...bo niby dziecięce a jak się patrzy później to wielkie to jak nie wiem co:oops:
Kurde nie umiem na szydełku robić a byłaby to najlepsza opcja:)
Ale jak zwykle jesteś niezawodna🥰

Straszna jakaś tutaj cisza:oops:....Mary2094 nic nie pisze...a reszta dziewczyn też zapadła się pod ziemię???

A jak tam pierwsze spotkanie na żywo dwóch marcowych mam?
No właśnie nie pisałam bo miałyśmy spotkanko 😃

kurde zaczynam się martwić mój coraz mniej mleka je ☹️ rano to prawie nic
wcześniej jedliśmy co 3h teraz to już nie nadążam wtedy kiedy chce 🙄
od wtorku coraz mniej tego mleka jedynie na wieczór po 17 zaczyna normalnie pić po 160 ml dzisiaj dopiero wypił 165 ml
ale kaszki 145 ml 30g Borówki
obiadek 80 g królik i Ziemniaki
pure z jabłka i Borówki 60 g
4 chrupki ryżowe
nie wiem jak dalej ale coraz marniej 😭
a dopiero 34tc co będzie dalej
Moja mała nie je mleka az tak rewelacyjnie. Ogółem z niej trochę niejadek.

reklama
Do góry