MamM
Fanka BB :)
O spróbuję, owsiane też się spoko spienia, ale smak taki sobiePolecam mleko sojowe waniliowe, jest dobre i dobrze się spienia.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O spróbuję, owsiane też się spoko spienia, ale smak taki sobiePolecam mleko sojowe waniliowe, jest dobre i dobrze się spienia.![]()
no właśnie trzyma się dlatego mówię, że wszystko teraz muszę pozabierać... cieszę się że u Was też tak bo już się bałamAle przecież mały nie wstaje tam sam z siebie, tylko czegoś musi się trzymać...
Moja albo wspina się po mnie albo łapie za kanapę, włazi na wielkiego miska... Ja ciągle jestem w pobliżu więc asekuruje![]()
Nie, nie. Nie odchodźcie na Facebooka i Insta.O tak jest dokładnie tak jak piszesz
Ja to wogole jestem bez fb i instawięc lepiej forum niech nie znika i Wy też ❤
stwierdziłam że kojec to więzienie więc odpadł teraz bym się zastanawiałatak jak zauważyłaś, wszystko będzie ściągać, więc wszystko ląduje wysoko wysokotrzeba być 2 kroki przed maluchem (w sensie coś może się wydarzyć) i non stop na oku.
jak większość czasu spędzacie w salonie to fajnie jest mieć kojec, jak musisz coś zrobić czy iść np do toalety to cyk do kojca
a przy drugim będziesz stosować?U mnie przy pierwszym dziecku sprawdził się kojec z takim mięękim spodem. Dzięki temu mogłam wiele zrobić gdy mały zaczął raczkować i chodzić bo tak to chyba nic bym nie zdołała zrobić w domu![]()
O jak miło że nie jestem samaPatii26 chętnieale ja nie mam ani jednego, ani drugiego, ani kolejnego
![]()
Nigdzie nie odchodzimy, co TyNie, nie. Nie odchodźcie na Facebooka i Insta.
Też nie używam, mam, ale nie używam.
Potwierdzam. Pierwsze dzieci cały rok w albumie z opisami typu pierwszy ząbek, pierwsza zupka, dzisiaj usiadł, wstał, pierwszy krok itpdziękidobrze wiedzieć
wiem, że teraz wydaje wam się to dziwne, ale już przy kolejnym dziecku nie zwraca się uwagi na pewne rzeczy (oczywiście są wyjątki jak zawsze). Pierwsze dziecko ma album pełny zdjęć tylko z 1go rż, z opisami, drugie dziecko taki sam album ale 1wszy rż zajął tylko połowę, a przy trzecim...są zdjęcia ale już o wiele mniej.
popieram mój to jedna drzemka tak koło południa czasem druga ok 10 rano ale to jak wstanie wcześnie o 6Daj mi te drzemki kobieto. Ja się czasem zastanawiam czy moje dziecię nie ma jakiegoś motorka w tyłku bo u nas 2 drzemki i czasem tylko 15 minut.
zazdroszczę mój ledwo żywy będzie na głowie się podnosił ale spać nie pójdzie a potem jedzenie i jakby powera dostałMoja ma konkretny wycisk podczas okresu czuwania, non stop jest w ruchu, cos się dzieje itd., może dlatego musi potem odespać, żeby siły nabrac i dalej psocic![]()