reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ale przecież mały nie wstaje tam sam z siebie, tylko czegoś musi się trzymać...
Moja albo wspina się po mnie albo łapie za kanapę, włazi na wielkiego miska... Ja ciągle jestem w pobliżu więc asekuruje 🤷‍♀️
no właśnie trzyma się dlatego mówię, że wszystko teraz muszę pozabierać... cieszę się że u Was też tak bo już się bałam 😱 neurolog nam mówiła że to za szybko 🙄
no ja cały czas przy nim ale pójdę do kuchni a tu bęc i już płacz 🙄

tak jak zauważyłaś, wszystko będzie ściągać, więc wszystko ląduje wysoko wysoko:) trzeba być 2 kroki przed maluchem (w sensie coś może się wydarzyć) i non stop na oku.
jak większość czasu spędzacie w salonie to fajnie jest mieć kojec, jak musisz coś zrobić czy iść np do toalety to cyk do kojca
stwierdziłam że kojec to więzienie więc odpadł teraz bym się zastanawiała 🤔
no Mąż już dzisiaj okleił parapety bo mamy przy podłodze, kaloryfery, rogi i kanty
mata już jest w całym dziennym kuchni, salonie i jadalni 😂 masakra kiedy ja to będę sprzątać 😬

Nie, nie. Nie odchodźcie na Facebooka i Insta.
Też nie używam, mam, ale nie używam.
Nigdzie nie odchodzimy, co Ty 😁 Tu się czuje tak domowo, jakby tak prywatnie 😁 jeszcze mam tło zrobione na czarno ( bo wieczorem w oczy razi jasne tlo) i jakoś tak lepiej niż jak jasne tło 😂 wiem głupie, ale tak tu fajnie na tym forum 😀

dzięki:) dobrze wiedzieć:)
wiem, że teraz wydaje wam się to dziwne, ale już przy kolejnym dziecku nie zwraca się uwagi na pewne rzeczy (oczywiście są wyjątki jak zawsze). Pierwsze dziecko ma album pełny zdjęć tylko z 1go rż, z opisami, drugie dziecko taki sam album ale 1wszy rż zajął tylko połowę, a przy trzecim...są zdjęcia ale już o wiele mniej.
Potwierdzam. Pierwsze dzieci cały rok w albumie z opisami typu pierwszy ząbek, pierwsza zupka, dzisiaj usiadł, wstał, pierwszy krok itp😊 drugie dziecko połowę mniej zdjęć niż pierwsze, niedokończony rok i bez opisów. Teraz owszem robię zdjęcia, ale czy zrobię album🤔 chciałabym, ale tysiąc innych spraw jest.

Daj mi te drzemki kobieto. Ja się czasem zastanawiam czy moje dziecię nie ma jakiegoś motorka w tyłku bo u nas 2 drzemki i czasem tylko 15 minut.
popieram mój to jedna drzemka tak koło południa czasem druga ok 10 rano ale to jak wstanie wcześnie o 6
a tak to wariat
wcześniej to chociaż na druga w wózku teraz robię 3h jeden spacer i nic kompletnie i przestaje lubić bo Ciebie na brzuchu by się położył 😭 jak ja tęsknię za gondola 😭

reklama
Do góry