milka.s
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny  właśnie wróciłam od lekarza i mam pęcherzyk 14mm w 12dc. To będzie pracowity tydzień
 właśnie wróciłam od lekarza i mam pęcherzyk 14mm w 12dc. To będzie pracowity tydzień  w środę idę ponownie, żeby sprawdzić czy rośnie.
 w środę idę ponownie, żeby sprawdzić czy rośnie.
Czy macie do polecenia w Poznaniu lub ogólnie w Wielkopolsce miejsce do zbadania nasienia męża?

właśnie wróciłam od lekarza i mam pęcherzyk 14mm w 12dc. To będzie pracowity tydzień
 właśnie wróciłam od lekarza i mam pęcherzyk 14mm w 12dc. To będzie pracowity tydzień  w środę idę ponownie, żeby sprawdzić czy rośnie.
 w środę idę ponownie, żeby sprawdzić czy rośnie.Czy macie do polecenia w Poznaniu lub ogólnie w Wielkopolsce miejsce do zbadania nasienia męża?

W sumie z tego co pamietam, to zawsze boli mnie z tej strony właśnie podczas owu i rzadko owocna jest strona prawa. Myślicie ze isc do innego gina i poruszyć ten temat? Przyznaje, ze jestem trochę podłamana i w sumie to nie wiem czy się sugerować tym co mówił, czy mimo wszystko po drożności jak się okaże ze Ok, to się starać i już
 W sumie z tego co pamietam, to zawsze boli mnie z tej strony właśnie podczas owu i rzadko owocna jest strona prawa. Myślicie ze isc do innego gina i poruszyć ten temat? Przyznaje, ze jestem trochę podłamana i w sumie to nie wiem czy się sugerować tym co mówił, czy mimo wszystko po drożności jak się okaże ze Ok, to się starać i już  ?
?