reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2022

Ja proqadze w lux med. Mam najniższy kiedy płacony przez pracodawcę, ale wszystkie wizyty czy do ginekologa czy endokrynologa mam w pakiecie. Za wszystkie badania do karty ciazy też nie płaciłam. Jedynie dodatkowe na tarczyce takie jak ft4 czy anty tg nie mam w cenie i muszę płacić.
w jakim mieście chodzisz do lux med?

reklama
Ja chodzę na NFZ. USG na każdej wizycie, badania wszystkie mi zleca. Pierwsza ciąża prywatnie - wydalam kupę kasy, a wizyty trwały 5 min 😉 lekarz argumentował to tak, że po prostu wszystko jest ok i nie ma się do czego przyczepić. Gdy rodzilam, w szpitalu gdzie on pracuje- polożne powiedziały mi, że pojechał na urlop 😂 i tak skończyło się cc. Teraz wybrałam inny szpital, i lekarz, który prowadzi mi ciąże zrobi mi cc. Słyszałam wiele złego, że na fundusz nie ma USG, nie dają zdjec - ja USG mam, zdjecia naszej dzidzi dostaje 🙂 oczywiście to zależy, na jakiego lekarza trafimy.
Ja miałam fajnego lekarza w 1 ciąży na nfz

Tez mam krwiaka ,niestety muszę leżeć .Do tego biorę luteinę i zastrzyki fraxiparyne .Nie plamie .Podobno najlepiej żeby krwiak się wchłonął

Ja chodzę na NFZ. USG na każdej wizycie, badania wszystkie mi zleca. Pierwsza ciąża prywatnie - wydalam kupę kasy, a wizyty trwały 5 min 😉 lekarz argumentował to tak, że po prostu wszystko jest ok i nie ma się do czego przyczepić. Gdy rodzilam, w szpitalu gdzie on pracuje- polożne powiedziały mi, że pojechał na urlop 😂 i tak skończyło się cc. Teraz wybrałam inny szpital, i lekarz, który prowadzi mi ciąże zrobi mi cc. Słyszałam wiele złego, że na fundusz nie ma USG, nie dają zdjec - ja USG mam, zdjecia naszej dzidzi dostaje 🙂 oczywiście to zależy, na jakiego lekarza trafimy.
A w jakim miescie?

reklama
Do góry