reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć i czołem:-):-)Fajnie tak wstawać ze słonkiem:tak::tak:

Megusek, jesli pytasz o czwarty sezon Prison Breaka to musze cię zasmucic bo z powodu strajku scenarzystów przerwali krecenie 3 i urwali w beznadziejnym momencie i nie wiadomo co dalej:dry::dry: Ale 3 sezon według mnie ostro skiepścili:-( ja się nudziłam.ale czytałam, że maja być nastepne sezony tylko nikt nie wie kiedy...

bodzia, ja jestem mól ksiązkowy i Błeekitny zamek to wchłaniam niemal przy każdej chandrze:-DW ciązy wyczytałam pół rodziny:-D:-DA próbowałaś "Cień wiatru" Carlosa Riuza Zafona:confused: bardzo klimatyczna i wciągajaca beletrystyka:tak:

Idę płatków na mleku sobie zrobić i pranie wstawic. Zaraz wracam:tak::-D Dzień dobry Marta już dzisiaj 31:crazy::crazy:

reklama
Megusek, jesli pytasz o czwarty sezon Prison Breaka to musze cię zasmucic bo z powodu strajku scenarzystów przerwali krecenie 3 i urwali w beznadziejnym momencie i nie wiadomo co dalej:dry::dry: Ale 3 sezon według mnie ostro skiepścili:-( ja się nudziłam.ale czytałam, że maja być nastepne sezony tylko nikt nie wie kiedy...

N to ja wam powiem ze wlasnie wrocili do studia i maja krecic 4 sezon...
Sara ma wrocic w jakis sposob :-/...

Ausiello Scoop: Prison Break Resurrects Dr. Sara! - Ausiello Report | TVGuide.com

Ja nie przetrwalam polowy 2 sezonu... Wynudzilam sie :-/...

Wole serial Jericho :-)

Cara dobrze w blondzie wyglądałaś.
Pranie sie pierze a ja u Was z doskoku.
Jakie piękne słońce za oknem...
Ja "Skazanego" oglądałam bo małż oglądał. "Jericho" nie lubie.
Wole juz "Misja:Epidemia", "Poszukiwani", "Agenci NCIS" no i "CSI".Nic nie pobije "Kryminalnych Zagadek":-):-):-):-)

Cara dobrze w blondzie wyglądałaś.
Pranie sie pierze a ja u Was z doskoku.
Jakie piękne słońce za oknem...
Ja "Skazanego" oglądałam bo małż oglądał. "Jericho" nie lubie.
Wole juz "Misja:Epidemia", "Poszukiwani", "Agenci NCIS" no i "CSI".Nic nie pobije "Kryminalnych Zagadek":-):-):-):-)

CSI kocham ;D...

Ale dla mnie jericho i ta cala intryga jest bomba ;-) W koncu stephen king w tym maczal paluchy...

Ja mecze jeszcze LOST, ONE TREE HILL, SUPERNATURAL, DESPERATE HOUSEWIVES, SMALLVILLE,

NA wakacje zostawiam sobie GOSSIP GIRL i DEXTERA :-)....

Cześć dziewczyny,
Tak się cieszyłam że w końcu jakich dzień wolny spędzimy razem,całą rodziną. Od wczorajszego dnia odechciało mi się wspólnie spędzanych dni. Zastanawiam się czy czasem zadługo nie żyliśmy oddzielnie. I powiem szczerze że nawet mam ochotę na powrót do Polski. Wczoraj tyle sobie powiedzieliśmy rzeczy a były to złe słowa, że zastanawiam się nad przyszłością i czy jest sens ciągnąć to wszystko dalej. W czasie tej "rozłąki" chyba się gdzieś rozminęłiśmy.

Przepraszam ale nie będę nadrabiała zaległości. Niechce mi się tak naprawdę. Ogólnie czuję się przerzuta i wypluta.

teraz wypiję sobie kawę

reklama
Ja niedawno czytałam "Niania potrzebna od zaraz".Uśmiałam się jak dzika norka:-D:-D:-D:-D
Przeczytałąbym "Przemineło z wiatrem".Ale w mojej bilbiotece nie ma I tomu bo ktos nie oddał:crazy:

Do góry