Tuttifrutti00
Fanka BB :)
Oeparol. Pierwsze dwa dni brałam po jednej tabletce, a potem stwierdziłam, że zaszaleje i brałam dwieTeż chcę zacząć stosować olej z wiesiołka, ale czekam jeszcze z nadzieją, że miesiączka nie przyjdzieJak przyjdzie to od razu kupuję.
A jaki stosowałaś?
 Wydaje mi się, że zadziałał na mnie bardzo dobrze, bo jakoś nawet lepsze samopoczucie miałam
 Wydaje mi się, że zadziałał na mnie bardzo dobrze, bo jakoś nawet lepsze samopoczucie miałam Całkiem możliwe, że sobie to wkrecilam, bo dużo się naczytałam, ale grunt, że zadziałało... Nie ważne czy to olej z wiesiołka czy moja wkrętka
 Całkiem możliwe, że sobie to wkrecilam, bo dużo się naczytałam, ale grunt, że zadziałało... Nie ważne czy to olej z wiesiołka czy moja wkrętka

Ale faktem jest, że olej z wiesiołka zdecydowanie poprawił stan mojej cery i paznokci
 Ale faktem jest, że olej z wiesiołka zdecydowanie poprawił stan mojej cery i paznokci

ale mam endometriozę a to jest zestaw przeciwzapalny plus dodatkowo dieta z niskim indeksem/ładunkiem glikemicznym oraz wyluczenie pszenicy z nabiałem i cukru. Dzięki temu zestawowi wyeliminowałam ból miesiączkowy praktycznie do 0 a cierpiałam bardzo. Poród był mniej bolesny jak 1 dzień okresu
 ale mam endometriozę a to jest zestaw przeciwzapalny plus dodatkowo dieta z niskim indeksem/ładunkiem glikemicznym oraz wyluczenie pszenicy z nabiałem i cukru. Dzięki temu zestawowi wyeliminowałam ból miesiączkowy praktycznie do 0 a cierpiałam bardzo. Poród był mniej bolesny jak 1 dzień okresu każdy okres od nastolatki to były wymioty, biegunka, omdlenia. Ból potrafił spowodować, że nic nie słyszałam i miałam ciemno przed oczami. Wyłam z bólu. Po prostu krzyczałam. Czułam się jakby moje podbrzusze płonęło albo na żywca wbijano mi nóż. Straszne, nie polecam ale wszystko co wyżej wymieniłam zdziałało cuda.
 każdy okres od nastolatki to były wymioty, biegunka, omdlenia. Ból potrafił spowodować, że nic nie słyszałam i miałam ciemno przed oczami. Wyłam z bólu. Po prostu krzyczałam. Czułam się jakby moje podbrzusze płonęło albo na żywca wbijano mi nóż. Straszne, nie polecam ale wszystko co wyżej wymieniłam zdziałało cuda.
		 Tak mi wpadło to do głowy... W sumie też działa chyba przeciwzapalnie, a dodatkowo pomaga przy lękach czy nerwach
 Tak mi wpadło to do głowy... W sumie też działa chyba przeciwzapalnie, a dodatkowo pomaga przy lękach czy nerwach