reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zal...baaaaaaaaardzo zal. Dzis dr powiedziala ze my do konca tyg w domu mamy siedziec :( a w Kraku 16 st i zaroweczka swieci...

W temacie seriali jeszcze....alez Wy ogladacie tych seriali. Ja to staram sie nie wciagac. Moze obejrze Odwroconych jak beda (na wiosne podobno), a wczoraj z ciekawosci wlaczylam na chwile TVN po 22 i tam jakies glupie dialogi o przebijaniu gumek...nagralam sobie wiec moze jak Kuba zasnie oblukam przy prasowaniu czy to tylko na takie glupie wyglada czy faktycznie jest :-)

Megusku jesli cię to pocieszy to od środy ma lac jak z cebra - łatwiej bedzie wam przebidowac ten czas w domku ;-)juz niedługo:tak::tak:
Ja wczoraj tez zasiadłam w celu oblukania nowej produkcji tvn i jak na mój gust to takie polskie Beverly Hills zrobili tylko kilka lat później:dry:chyba nie przepadam za takimi flaczorami:sorry2::sorry2:Ja nie ogladam żadnych tasiemców, w ciaży zaczęliśmy z mężem Lostów ogladac ale teraz jest przerwa w 4 sezonie az do maja więc jestem wolna :-D:-D uwielbiam za to tracic głowę przy książce:tak::tak:

nie byłam jeszcze:no: Nasza pani doktor przyjmuje od 14. Adrianek całą nockę kaszlał i straszną chrypę ma. No ale z chorowaniem jego i tak już jest lepiej, bo na początku dwa tygodnie był zdrowy a przez trzy chorował i najczęściej zapalenie oskrzeli:dry:
My byliśmy rano na zastrzyku mam wielką nadzieję że to już był ostatni :sorry2:
Buziole dla Twojej dzieciarni:tak::-):-):-) niech zdrowieja bo trzeba po kwietniowym słoneczku brykac;-);-). Sikoreczka dawaj ten bajzel do mnie bo ja dziś na fali;-):-D:-D

Pisałysćsie cos o ksiazkach....... ja nie znosiłam czytać książek to ostatniego tygodnia. Dosta.łam od mamy książke "Diabeł ubiera sie u Prady" i pochłonęlam ja w pare dni ...... ja w zyciu chyba nie przeczytalam tyle stron co ta kasizka ma:zawstydzona/y: az wstyd ale naprawde nie znois.łam czytac....mozę dlatego ze nie trfilam na ksiazki mi odpowiadajace:confused: nie wiem ale jakbyscie mialy cos godnego polecenia, do takiego bardzo "lekkiego" czytania to dajcie znac
Agatka jesli podobał ci się diabeł to na pewno spodoba ci się Bridgit Jones (ksiązka 10 razy lepsza niż film:tak::tak:) obie częsci, lekko i z rykiem smiechyu czyta się też Przygody Rudolfa (5 części)

Dzisiaj już nie zaglądnę, bo nie mam ochoty na kolejną kłótnię...
inna a od czego to Ty masz Walec:dry::dry:;-);-):-D Trzymam kciukasy za praktyki:tak:

Wróciliśmy ze spacerku. Piękne słonko, ale wieje nieprzyjemny wiatr :baffled: Przy okazji weszłam do przychodni i poprosiłam o skierowanie na badania dla Jędrka. Wolę przed wyjazdem sprawdzić czy wszysko ok.
Już się boję jak pomyślę o pobieraniu krwi u małego Noooo ale nie mam wyjścia.
...
u nas też dziś wieje trochę:dry::dry: Dobrze, że zrobisz małemu badania bedziesz mieć spokojna głowę:tak:

Leika dawno nie zagladałaś:tak::tak:

My już po spacerze, Szymek wmłócił zupkę jazrynkowa a teraz maltretuje paczke chusteczek:baffled::-D:-D. Ja lecę gary opitolić i jakiś obiad wydumać:dry:

reklama
Dzień doberek:tak:

Wróciliśmy niedawno ze spacerku pogoda bardzo ładna... typowo wiosenna :tak:

Nocka też była super z małym wyjątkiem że gdy obudziła się o 6.00 nie chciała już spać tylko się bawić:baffled:..... pół godzinki ją łaskotałam aż się zmęczyła śmianiem dostała cysia i spała do 9.00:laugh2::laugh2:

mam nadzieję że nie mam dużo do nadrabiania:-p:laugh2::-)

hello :)

To mam dla Ciebie smutną wiadomość, po trzecim sezonie Jericho zostało niedawno skanselowane.
No, ale dobrą stroną jest to, że w Polsce dopiero jeden sezon leciał chyba, więc jeszcze trochę oglądania Ci zostało :-D;-)

Niestety ja jestem z serialem na bierząco... No i dopiero 2 sezon jericho leci ;)...

Pewnie znowu fani ich obsypia orzeszkami w ramach protestu ;P

My wrocilismy ze spaceru :-)...
Prawie 3 h lazenia...
Teraz obiad i smigamy na zakupy ;-)
Ah ah a ja sie umoowie do fryzjera :-)

A ja byłam cały weekend u teściowej a od rana musiałam uporządkować dom no i wyjść na spacer. Sprzedałam też kanapę narożną i dopóki nie kupimy czegoś nowego to będziemy spać na materacu dmuchanym. Babka przyjechała i nawet zbytnio nie oglądała tylko od razu powiedziała że ją bierze, a dla mnie to bardzo dobrze bo kupię coś nowego i teraz już trochę w innym stylu

No aż się sama zdziwiłam i to jakieś starsze małżeństwo kupiło, a jutro ogłoszenie znowu się ukarze z ceną mniejszą o 50zł, bo myślałam że za tyle nikt nie kupi:-):-):-)

Bardzo fajne zdjęcie:laugh2::laugh2::laugh2:
Aluśka ty to masz zdrowie:szok: ja o tej godzinie to juz śpię jak suseł;-) Chyba rzeczywiście za dużo kawki:-p;-)
Iwona pewnie tak:laugh2::-p... dziennie wypijam ich z 4 jak nie więcej... więc dlatego mam tyle energii na wieczór:laugh2::laugh2::laugh2::-p
blondyna ;p mialam jakies... 18 lat wtedy

Cara bardzo ładnie wyglądasz w tych włosach:tak::tak:... zupełnie inna osoba z Ciebie....:laugh2::laugh2::laugh2:
jasmina ściskam mocno:-:)tak: :tak: będzie dobrze:tak:;-)
Aluśka Ty to jesteś nocny marek ;-) no i życzę powodzenia w dalszym wychowywaniu męża ;-):tak: z tego co piszesz dobrze Ci idzie :tak:
:tak:
Sewa dzięki:-D:laugh2:....jak go chwalę to od razu ma większą ochotę mi pomagać :laugh2::-p
nie byłam jeszcze:no: Nasza pani doktor przyjmuje od 14. Adrianek całą nockę kaszlał i straszną chrypę ma. No ale z chorowaniem jego i tak już jest lepiej, bo na początku dwa tygodnie był zdrowy a przez trzy chorował i najczęściej zapalenie oskrzeli:dry:
My byliśmy rano na zastrzyku mam wielką nadzieję że to już był ostatni :sorry2:Nie sprzątałam dwa dni w domku i mam ogromny sajgon i jeszcze większego lenia:baffled: Bosssssz jak mi się dziś nic nie chce:-p
Sikoreczka dużo zdróweczka Adriankowi życzę:tak:;-)

reklama
Do góry