Zal...baaaaaaaaardzo zal. Dzis dr powiedziala ze my do konca tyg w domu mamy siedzieca w Kraku 16 st i zaroweczka swieci...
W temacie seriali jeszcze....alez Wy ogladacie tych seriali. Ja to staram sie nie wciagac. Moze obejrze Odwroconych jak beda (na wiosne podobno), a wczoraj z ciekawosci wlaczylam na chwile TVN po 22 i tam jakies glupie dialogi o przebijaniu gumek...nagralam sobie wiec moze jak Kuba zasnie oblukam przy prasowaniu czy to tylko na takie glupie wyglada czy faktycznie jest :-)
Megusku jesli cię to pocieszy to od środy ma lac jak z cebra - łatwiej bedzie wam przebidowac ten czas w domku ;-)juz niedługo

Ja wczoraj tez zasiadłam w celu oblukania nowej produkcji tvn i jak na mój gust to takie polskie Beverly Hills zrobili tylko kilka lat później

Buziole dla Twojej dzieciarninie byłam jeszczeNasza pani doktor przyjmuje od 14. Adrianek całą nockę kaszlał i straszną chrypę ma. No ale z chorowaniem jego i tak już jest lepiej, bo na początku dwa tygodnie był zdrowy a przez trzy chorował i najczęściej zapalenie oskrzeli
My byliśmy rano na zastrzyku mam wielką nadzieję że to już był ostatni![]()

Agatka jesli podobał ci się diabeł to na pewno spodoba ci się Bridgit Jones (ksiązka 10 razy lepsza niż filmPisałysćsie cos o ksiazkach....... ja nie znosiłam czytać książek to ostatniego tygodnia. Dosta.łam od mamy książke "Diabeł ubiera sie u Prady" i pochłonęlam ja w pare dni ...... ja w zyciu chyba nie przeczytalam tyle stron co ta kasizka maaz wstyd ale naprawde nie znois.łam czytac....mozę dlatego ze nie trfilam na ksiazki mi odpowiadajace
nie wiem ale jakbyscie mialy cos godnego polecenia, do takiego bardzo "lekkiego" czytania to dajcie znac

inna a od czego to Ty masz WalecDzisiaj już nie zaglądnę, bo nie mam ochoty na kolejną kłótnię...

u nas też dziś wieje trochęWróciliśmy ze spacerku. Piękne słonko, ale wieje nieprzyjemny wiatrPrzy okazji weszłam do przychodni i poprosiłam o skierowanie na badania dla Jędrka. Wolę przed wyjazdem sprawdzić czy wszysko ok.
Już się boję jak pomyślę o pobieraniu krwi u małego Noooo ale nie mam wyjścia.
...

Leika dawno nie zagladałaś

My już po spacerze, Szymek wmłócił zupkę jazrynkowa a teraz maltretuje paczke chusteczek