reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Te moje cukry to taka sinusoida, że szok, jednego dnia mam 99 rano, drugiego 83, trzeciego 91 i tak ciągle. Coś czuję, że dostanę insulinę na noc. No i oczywiście schiza, że to maluchowi szkodzi...ale to chyba nie tak szybko, co?🙂

@Mama2012/2020/2022 teraz mamy zapotrzebowanie na 2-2,5l podobno więc jak trochę mniej wypijesz to Ci się zagęści. Ja mam różnie bardzo :)

Te moje cukry to taka sinusoida, że szok, jednego dnia mam 99 rano, drugiego 83, trzeciego 91 i tak ciągle. Coś czuję, że dostanę insulinę na noc. No i oczywiście schiza, że to maluchowi szkodzi...ale to chyba nie tak szybko, co?🙂

@Mama2012/2020/2022 teraz mamy zapotrzebowanie na 2-2,5l podobno więc jak trochę mniej wypijesz to Ci się zagęści. Ja mam różnie bardzo :)
Nie zaszkodzi.
Faktycznie,mało pije nie odczuwam pragnienia.

Dzień dobry. U mnie smutne wieści troszke 🥺 wczoraj czekając w kolejce u endokrynologa dostałam silnego krwotoku, całe szczęście, że to sie stało w szpitalu. Leżę na oddziale, podobno mam jakiegos krwiaka przy kosmowce? Dokladnie nic mi jeszcze nie mówili, czekam na obchód, lekarz wczoraj tylko, ze bedzie dobrze. 🤷‍♀️ Dzidziusiowi serduszko wczoraj biło, wiec tyle dobrego. Nadal krwawie, ale już mniej niz ten krwotok, bo to byl jakis kosmos! 😖
A na USG poniedziałkowym nic nie wzbudziło niepokoju lekarza? Dobrze ze sytuacja się normuje.

Dziewczyny z cukrzycą, może nie znacie Freestyle Libre. Mnie szlag trafia z tymi pomiarami glukometrem + nie wiem co się dzieje w nocy więc kupiłam sobie freestyle libre właśnie. Kiedyś kosztował chyba 800 zł i mega ciężko było go dostać, a teraz pakiet startowy z apką w telefonie 255 zł :) Ja go kiedyś już używałam i niektóre czujniki wariowały, np ciągle pokazywały mi hipoglikemię mimo, że glukomwtr nie potwierdzał, ale ogólnie spoko sprawa, zawsze taki czujnik reklamowaliśmy i przysyłali nowy :) Za tydzień ma być u mnie :)

reklama
Dziewczyny z cukrzycą, może nie znacie Freestyle Libre. Mnie szlag trafia z tymi pomiarami glukometrem + nie wiem co się dzieje w nocy więc kupiłam sobie freestyle libre właśnie. Kiedyś kosztował chyba 800 zł i mega ciężko było go dostać, a teraz pakiet startowy z apką w telefonie 255 zł :) Ja go kiedyś już używałam i niektóre czujniki wariowały, np ciągle pokazywały mi hipoglikemię mimo, że glukomwtr nie potwierdzał, ale ogólnie spoko sprawa, zawsze taki czujnik reklamowaliśmy i przysyłali nowy :) Za tydzień ma być u mnie :)
Używałam. No jak ktoś musi cała ciążę to fajne rozwiązanie

Do góry