Mrufka@@1
Fanka BB :)
Ja mam prenatalne 3 listopadaHejCieszę się, że wszystkie wizyty zakończone sukcesem
Widziałam, że dwie osoby mają prenatalne 5 listopada, dołączam i ja. Fajnie, że będzie nas więcej. Tak w ogóle się zorientowałam, że chyba mało jest osób z drugiej połowy maja. Jakoś tak wychodzi, że tak bardziej kwietniowo-majowo u nas

Trzymam kciuki za wizytę
 Trzymam kciuki za wizytę  

chociaż nie ukrywam pasuje mi chłopiec. Może jednak coś mój Doktor powie w piątek
chociaż nie ukrywam pasuje mi chłopiec. Może jednak coś mój Doktor powie w piątek 
 jak mi tak wiercił to było widać fajnie stopki ale nie przyjemnie
 jak mi tak wiercił to było widać fajnie stopki ale nie przyjemnie  na szczęście ze da się zobaczyć przez brzuch jednak przy małym bobasie jakość gorsza
 na szczęście ze da się zobaczyć przez brzuch jednak przy małym bobasie jakość gorsza Wprawdzie głowa mnie boli tak 2/10, ale niemoc, mdłości i rwa kulszowa mnie rozwalają. Czuję się źle od przebudzenia do zaśnięcia. Jestem bez siły, marudna 10/10
 Wprawdzie głowa mnie boli tak 2/10, ale niemoc, mdłości i rwa kulszowa mnie rozwalają. Czuję się źle od przebudzenia do zaśnięcia. Jestem bez siły, marudna 10/10 
		 trzymaj sie !
 trzymaj sie !