reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Byłam u lekarza odnośnie tych plam na plecach, powiedział że wygląda mu trochę jak AZS, trochę jak alergia na mleko. Przepisał Fenistil w kroplach na swędzenie, jakiś dobry probiotyk a mi kazał trochę mniej nabiału jeść (nie mówił żeby całkiem rzucić), bo my kp. I za 10 dni do kontroli. Zobaczymy czy to pomoże.
A jaki probiotyk? Mi koleżanka latopic polecała ale lekarz mówi że to na łagodne zmiany a u nas zbyt mocne ale my mm. Oby u Was pomogło, fenistil też stosujemy. A ile kropli wam kazał bo u nas różnie jeden lekarz 6 drugi 10 kropli A trzeci 3 razy dziennie po 5 kropli😅

reklama
Hahaha ja też byłam w szoku, pojechaliśmy w gości a Ci biorą łyżeczkę i wkładają do buzi małemu to ich pytam co oni teraz wyprawiają a oni na to że zębów szukają🤣🙃byłam w szoku i jeszcze mówią, że jak znajdą to płacimy im kasę 🤣🤣🤣to ich wyśmiałam ,że chyba na odwrót 🙃 no takich cudow to ja też jeszcze nie słyszałam 🤭😉
Któraś z dziewczyn pisala, że kto znajdzie pierwszego zęba to zgarnia jakiś prezent.
Ja się tego trzymam 😁

A ja od godziny nie moge przestać płakać, jakaś wrażliwszą jestem odkąd mam dziecko. Od zawsze wspierałam wszelkie zbiórki na leczenie dzieci. Ostatnio zapoznałam się z chorobą SMA i jak zobaczyłam że takie biedne dzieci w wieku naszych bobasów i młodsze muszą uzbierać 9milionow żeby żyć to serce mi pęka. Na stronie siepomaga jest pełno dzieci z tą chorobą i tak mi przykro jak jedna dziewczynka ma już prawie 9 milionów a inna ma tylko 200 tys. Jakie to jest straszne i niesprawiedliwe 😭😭😭 dziewczyny jak tylko możecie pomagajcie wpłacajcie choćby 10 zł, bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić co Ci rodzice muszą przeżywać. Przepraszam za taki temat ale musiała się z wami tym podzielić. Ja już sobie obiecałam że raz w miesiącu wspomogę jakiegoś aniołka większą kwotą.
Też o tym czytałam i właśnie ostatnio zapoznałam się z historią rocznego Bartusia z tą chorobą. Influencerka Maffasion pomogła rodzinie zebrać całe 9 milionów na lek dla niego. Jak oglądałam to i tego bobaska to też ryczałam jak bóbr 😭
Starszna choroba...

A jaki probiotyk? Mi koleżanka latopic polecała ale lekarz mówi że to na łagodne zmiany a u nas zbyt mocne ale my mm. Oby u Was pomogło, fenistil też stosujemy. A ile kropli wam kazał bo u nas różnie jeden lekarz 6 drugi 10 kropli A trzeci 3 razy dziennie po 5 kropli😅
Fenistil 2 razy dziennie 4 krople. I też ten Latopic kazał kupić, ale myślę że sama mu to zasugerowałam, bo powiedziałam że mam Latopic krem i tym ją smaruję :)

reklama
A ja recenzjonuje te Ekologiczne pieluchy z Rossmanna. Jestem w szoku, mięciutkie w podobie Bambo Nature, wkład chłonny w środku ma komiczny kolor bo można cały czas myśleć że jest tam kupa 😂😂😂 ale nie śmierdzą i siusiu też w nich nie czuć. Obecnie są za 19.99 i kupie jeszcze jedną paczkę bo i tak będziemy siedzieć w pantsach, ale tak w domu pampersy mogą być.

Załączniki

• 20211026_125404.jpg
    20211026_125404.jpg
    952,9 KB · Wyświetleń: 62
  • 20211026_131214.jpg
    20211026_131214.jpg
    844,7 KB · Wyświetleń: 65
  • 20211026_131203.jpg
    20211026_131203.jpg
    790,1 KB · Wyświetleń: 60
Do góry