reklama
pietru
Fanka BB :)
No ja też tak myślałam, dlatego byłam zaskoczonaTo szybko płeć poznalyecie. Ja byłam w 13+2 na badaniach. Lekarz pokazal krocze i powiedział, że to może być wszystkoi on mówi od 16 tygodnia dopiero
![]()

Mama2012/2020/2022
Mam 170 i wózek okfajny, ale kojarzą mi się takie wózki, że są dla niskich osób? Prawda czy fałsz? Ze mnie kawał baby![]()
Ja jem wszystko prócz surowego .
Mama2012/2020/2022
Moj prowadzący też zawsze od 16, ale tak się mały Leon ułożył,że nie było wątpliwości. Chociaż ja to nadal tak 90%,że się zgadza(niby 2 lekarzy potwierdziło),teraz wizytę akurat mam w 16 to liczę od Leon dalej ma ogonekTo szybko płeć poznalyecie. Ja byłam w 13+2 na badaniach. Lekarz pokazal krocze i powiedział, że to może być wszystkoi on mówi od 16 tygodnia dopiero
![]()

nutka83
czyli mąż w syna celuje? Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!
@nutka83 matko trzy córki! To jest wyczyn! Brawo Wy!
Jak wszystkie podrosną i zacznie się rewia mody to współczujęale za to jaka pomoc w domu hm? Mają smykałkę do gotowania?
@ewaa000000 dokładnie byleby zdrowe! We wcześniejszej ciąży marzyliśmy o synku, jakoś nie czułam się gotowa na córkę i się sprawdziło![]()

Ja nie znoszę tych zmian czasu, chociaż ta jest dla mnie gorsza niż ta wiosenna. Nie wiem czemu ale już sama myśl o tym jakoś źle na mnie wpływa. Przez kilka dni cały rytm dnia mam rozbity.Hej dziewczyny ! Jak tam odczułyście jakoś zmianę czasu ?? Ja bym nie odczuła gdyby nie dzieciakisię im poprzestawiało i we dwójkę wstają o 4.30 a mamuśka by chętnie jeszcze po spała
miłego dzionka !
sansavieria
Ja tak. Oczywiście nie wiedziałam tes o której brać duphaston, o której mierzyć cukier [emoji15] nienawidzę tych zmian czasu, ja i tak budzę się wcześnie więc wczoraj miałam masakrycznie dłuuugi dzień i spać mi się chciało już o 19.
Moja Maja nigdy nie bewiła się lalkamiwłaśnie mnie przeważało że za bardzo stereotypowo wychowany ją na księżniczkę, a nie na szczesliwą, znającą swoją wartość kobietę. Ale teraz już jestem gotowaze straszym bratem nie ma opcji, że będzie się bawić tylko lalkami
kiedyś z koleżanką rozmawiałyśmy, że zabawki dla dziewczynek to takie jednorodne a jednak chłopcy mają większe możliwości zainteresowań.

@nutka83 z tego samego powodu co ty też lepiej żeby 3 dziewczynka była

Co do spania dla maluszki my kupimy mała używaną dostawkę koniecznie na kółkach. Mały bardzo bardzo mało miejsca

Póki co chcę wózek Colibro Onemax czarny, bo będzie leżał w bagażniku i już widzę jak będzie usyfiony

Ostatnia edycja:
Mama2012/2020/2022
U nas po staremu jeśli chodzi o czas.
Tzn?Ja tak. Oczywiście nie wiedziałam tes o której brać duphaston, o której mierzyć cukier [emoji15] nienawidzę tych zmian czasu, ja i tak budzę się wcześnie więc wczoraj miałam masakrycznie dłuuugi dzień i spać mi się chciało już o 19.
reklama
ewaa000000
Dziewczyny, Was też po duphastonie boli głowa? Jestem w szpitalu od soboty i dają mi tu 3 tabletki dziennie i od wczoraj strasznie boli mnie głowa
czytałam że takie może mieć skutki uboczne.. chyba że to reakcja obronna na zamknięcie w szpitalu 

Podziel się: