Nel331
Fanka BB :)
Nie wiem czy dobrze napisze, ale ja mam taki problem całe życie ze do toalety chodzę 150 razy w ciągu dnia. Gdzie nie jadę na trasie musi być postój, nad morzem czy w górach czy gdziekolwiek hotel blisko No muszę co chwile n siku. W nocy potrafię iść, wysilać kilka kropelek i nie zdążę wejść pod kołdrę i znów. Cały czas mam wrazenie pełnego pęcherza. Miałam robione badanie, nie pamietam nazwy, brałam leki ale było gorzej bo zatrzymywały mocz a nie uczucie ze jest pełnych pęcherz, ale wtedy lekarz powiedział ze jest coś takiego jak wstrzykiwanie silikonu- podobno to pomaga. Niestety więcej szczegółów nie znamDziewczyny ja juz nie mam sil. Od wczoraj podcieka mi mocz tak co chwile po kropelcedopiero 3 dni temu skonczylam amtybiotyk na pecherz. Wynik z cewki moczowej prawidłowy,nic nie wyszlo. Urologa mam na 15.11 i jakies badanie ma mi robi cystoskopia czy cos chyba takiego. Nie jest to podciekanie spowodowane za slabymi miesniami czy efektem porodu bo mialam to juz przed ciaza. Zaczelo sie w momencie tych infekxji. Fizjoterapeuta uroginekologiczny badal mnie w maju i szystko jest super. Po miesniach nie widac nawet że rodziłam . Co ja moge jeszcze zrobic, gdzie szukac
![]()