A co tu marudzić jak to juz norma ;D u nas tez pobudki co godzina. Ale dzis na horyzoncie wodac gorna jedynkę. I jeszcze większe zasinienie na dwójce. Wiec czekamy. Jutro przychodzą montować nam okna wiec na caly dzien wynosimy się do teściowej.. mój kregoslup troche odpocznie bo od dwóch dni lecę na przeciwbolowych.Żyjecie dziewczyny? Taka cisza, że szok!! Żadna nie marudzito chociaż ja, w nocy wstalam że 100 razy bylam juz taka wku*******
o 6.30 juz biegała po nas na łóżku... Dzisiaj dostaje pedicytamol na noc, i czekam na cud
reklama
G
gość _199
Gość
U nas wyszły cztery zeby na górzeA co tu marudzić jak to juz norma ;D u nas tez pobudki co godzina. Ale dzis na horyzoncie wodac gorna jedynkę. I jeszcze większe zasinienie na dwójce. Wiec czekamy. Jutro przychodzą montować nam okna wiec na caly dzien wynosimy się do teściowej.. mój kregoslup troche odpocznie bo od dwóch dni lecę na przeciwbolowych.

rosenberg
Fanka BB :)
Naraz??? Ja pierdziele. U nas wyszły te jedynki na górze i koniuszek dwójki się przebił, druga dwójka w drodze, trójki też. A dzisiaj jak się uśmiechnąl to miałam wrażenie że dolne dwójki znowu całe czerwone, więc teraz to się chyba już nie skończy tylko tak po kolei będą szłyU nas wyszły cztery zeby na górzejest moc !
kwiatek250
Powinnam napisać, spędziłam kolejny cudowny dzień z Élodie..., no i był cudowny, ale prawda jest taka, że jestem wykończona

rosenberg
Śliczna jest LenkaPierwszy kucol![]()

rosenberg
Pokazalam mu zdjęcie Lenki i powiedział, że Filip bardzo podobny do niejPierwszy kucol![]()

rosenberg
Podobno ramy czasowe wychodzenia zębów to tylko umownie są i zdarza się, że idą w innej kolejnościWydaje mi się, że hani idzie dolna 2.... Aleee jedynek na górze brak więc może tak być? Dostała pedicytamol i spi... Oby była łaskawa
reklama
rosenberg
Trzymam kciuki żeby nocka była lepszaPodobno ramy czasowe wychodzenia zębów to tylko umownie są i zdarza się, że idą w innej kolejności