reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziękuję :) mi mega się podoba u chłopców góra dłuższa i kucyk a boki zgolone 😅

Hahahaha 😂😂😂 wersja różowa 😂
No bo ja do niego, że znalazłam Filipowi dziewczyne 😂😂 a on że siostra jakaś zaginiona czy co 😂
Nasz ma dalej lekko łysego placka z tyłu, jeszcze mu to do końca nie odrosło więc na razie nie kombinujemy z włosami. Ma takiego loczka na przodzie długiego, na czoło mu często leci 😎

✌️✌️✌️😎😎😎

Załączniki

• IMG_20211101_161822.jpg
    IMG_20211101_161822.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 87
Mój Adas też ciągle się budzi w nocy, czasami wystarczy pogłaskać czasami cycus. Jednak najbardziej mnie denerwuje że on gryzie, jak gotuje to wspina się po nogach i gryzie po łydkach, pod kolanem. Jak siedzę z nim na macie, dywanie to gryzie po plecach, udach, policzkach, ramionach. Przytula się i potem gryzie. I to kurcze naprawdę boli, bo zdarzy mu się że zaciśnie szczęki do krwi. Ma 4 jedynki. Nie wiem co mu się dzieje 🤔 dziecko kanibal mi rośnie ??? 🤷

Faktycznie podobni 😅😁
No bo ja do niego, że znalazłam Filipowi dziewczyne 😂😂 a on że siostra jakaś zaginiona czy co 😂
Nasz ma dalej lekko łysego placka z tyłu, jeszcze mu to do końca nie odrosło więc na razie nie kombinujemy z włosami. Ma takiego loczka na przodzie długiego, na czoło mu często leci 😎
Jeszcze urosną 😁 haha faktycznie jk rodzeństwo 😅
Dziękuję ❤️

Ja jestem zmęczona bo 2tydzien zaprowadzam dziewczyny rano i po południu tak zawsze rano mój zawoził dziewczyny ale teraz jeździ do Żor do pracy i nie ma go po 14godzin 😔a jeszcze dziś mały też jakiś marudny🤣a jeszcze miałam choldy drzewa zielska i 12worow bio spakowałam jeszcze jutro mnie czeka robota z tym ale teściowa ma przyjechać mi pomoc bo sama nie dam rady tego wszystkiego zrobić 🤭a tak to niewiem zestresowana chodzę i 3dzien okres mi się spóźnia 😔

reklama
Do góry