Sylwia99
Fanka BB :)
DziękujęŚliczna jest Lenkaja też chcialabym Filipowi związać włoski u góry, ale ustaliliśmy zestarym że jednak to gejoza i nie zrobimy tak
![]()
HahahahaPokazalam mu zdjęcie Lenki i powiedział, że Filip bardzo podobny do niej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujęŚliczna jest Lenkaja też chcialabym Filipowi związać włoski u góry, ale ustaliliśmy zestarym że jednak to gejoza i nie zrobimy tak
![]()
HahahahaPokazalam mu zdjęcie Lenki i powiedział, że Filip bardzo podobny do niej![]()
No bo ja do niego, że znalazłam Filipowi dziewczyneDziękujęmi mega się podoba u chłopców góra dłuższa i kucyk a boki zgolone
Hahahahawersja różowa
![]()
Faktycznie podobni
Jeszcze urosnąNo bo ja do niego, że znalazłam Filipowi dziewczynea on że siostra jakaś zaginiona czy co
Nasz ma dalej lekko łysego placka z tyłu, jeszcze mu to do końca nie odrosło więc na razie nie kombinujemy z włosami. Ma takiego loczka na przodzie długiego, na czoło mu często leci![]()
Dziękuję@Sylwia99 Lenka cudna jest![]()
to ja nie byłam taka łaskawa dla mojego Filipa i mu związałamŚliczna jest Lenkaja też chcialabym Filipowi związać włoski u góry, ale ustaliliśmy zestarym że jednak to gejoza i nie zrobimy tak
![]()
a to jest jakaś kolejność wychodzenia zębów? Nawet nie wiem. My mamy jedną jedynkę na dole i ciszaPodobno ramy czasowe wychodzenia zębów to tylko umownie są i zdarza się, że idą w innej kolejności
O jaa ile włosówto ja nie byłam taka łaskawa dla mojego Filipa i mu związałammyśle ze kiedys mi wybaczy
![]()