Weronik@29
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niestety nic nie widzę ☹Mialam na mysli taką kreske nie wiem moze tylko mi sie słaba wydaje ta kontrolna ale zapewne nie ma to znaczenia w wykryciu ciąży![]()
Wczoraj próbowałam zbadać. Mam wrażenie że jest długa, nie jest zbyt nisko i jak dotykam czubka to czuje jakby była zamknięta. Musiałam się wspomóż wujkiem google bo na początku nie wiedziałam co znaczy otwarta a co zamkniętaA w sprawie tej szyjki dziewczyny prosze powiedzcie mi jak ją badacie? Codziennie wkladam teraz globulke z kwasem mlekowym abym nie miala nawrotu infekcji i bym przy okazji zbadala. Jak to wyczuc? Wydawalo mi sie, że wczoraj znalazłam i jest już nisko (@ za jakies 2 dni) czyli okres lada chwila? Bo jeszcze przedwczoraj jak wkladalam globulke to jej kompletnie czuc nie bylo....o ile to szyjke wczoraj wyczulam![]()
No wlasnie ja nie umiem wyczuc czy otwarta czy zamknieta. Zawsze mi sie wydaje taka sama tylko na innej wysokosciWczoraj próbowałam zbadać. Mam wrażenie że jest długa, nie jest zbyt nisko i jak dotykam czubka to czuje jakby była zamknięta. Musiałam się wspomóż wujkiem google bo na początku nie wiedziałam co znaczy otwarta a co zamknięta![]()
Bo tam nic nie ma poza kontrolną hehee wczoraj mówiłam że mi sie wydaje że moje te testy kontrolna slabą mają nie taka bordowa jak u innych. O to mi chodziJa niestety nic nie widzę ☹![]()
Otwarta jak opuszek palca wyczuwa doleczek nie ma wielkiej różnicy. Teraz na okres sie bedzie otwierać i na płodne. Wtedy radze sprawdzic dla porównaniaNo wlasnie ja nie umiem wyczuc czy otwarta czy zamknieta. Zawsze mi sie wydaje taka sama tylko na innej wysokosci![]()
Co do testów jak masz możliwość kup sobie np właśnie z pepino. Kosztuje koło 7zl kasetkowy i na żywo ładnie pokazał mi dzisiaj kreskę po 2-3 minutach. Evidence zresztą też jak widaćBo tam nic nie ma poza kontrolną hehee wczoraj mówiłam że mi sie wydaje że moje te testy kontrolna slabą mają nie taka bordowa jak u innych. O to mi chodzi![]()
W Niemczech niestety ich nie maCo do testów jak masz możliwość kup sobie np właśnie z pepino. Kosztuje koło 7zl kasetkowy i na żywo ładnie pokazał mi dzisiaj kreskę po 2-3 minutach. Evidence zresztą też jak widaćpepino kupiłam w kauflandziem ale widziałam też w auchanie, a paskowy chyba 3.50zł
GratulacjeDzień dobry. Jak obiecałam tak wrzucam zdjęcia dzisiejszych testów. Zrobiłam celowo 2 inne (pepino kasetkowy i evidence 10). Nie jest to może super ciemna kreska, ale widoczna gołym okiem. A ja dalej nie wierze czy to sie dzieje naprawdę...
P.s. mąż jeszcze nic nie wie, chociaż wczoraj pytał kiedy się dowiemy![]()