Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zapisz się do endo bo to za wysoki wynik. Nie stresuj się bo on nie jest jakosc mega zły. Ja się leczę u endo 10 lat. We wtorek zrobiłam tsh i 2,45 także też zwiększy dawki bo ja jestem na lekach. Ale też tsh skacze właśnie na początku ciąży. Ja zadzwoniłam odrazu, oczywiście wizyta prywatna za 5 mcy ale jak powiedziałam że początek ciąży to mam jutro.Ja tez powiem w pracy po wizycie z sercem. A rodzince to nie wiemy, pewnie mój maz sie wygada swojej mamusi po mojej 1 wizycie [emoji23]
Kurcze, robilam o 8:30 badania - morfologia i pakiet tarczycowy juz dawno wstawili a bety ani widu ani słychu.
Dziewczyny a tsh 3,3 to bardzo źle? Wizyta u gina w srode, nie wiem czy on mi cos moze przepisac (pierwszy raz u niego bede) czy to tylko Endo może?
Kurde to ja dzis zrobilam bede 1szy raz i mi wyszło 70 (a jestem w 4t+5), czyli mieszcze sie w widelkach miedzy 3-4 tyg zamiast 4-5. No cos czuje ze pozamiatane będzie..Hej :-) ja też się witam
Beta:
29.10: 58
04.11: 648 (4t+4)
Progesteron:
04.11 15ng/mL
Nie myślicie że to trochę za niski poziom progesteron lub bety jak na ten tydzień?
A kiedy miałaś owu?Kurde to ja dzis zrobilam bede 1szy raz i mi wyszło 70 (a jestem w 4t+5), czyli mieszcze sie w widelkach miedzy 3-4 tyg zamiast 4-5. No cos czuje ze pozamiatane będzie..
Kurde to ja dzis zrobilam bede 1szy raz i mi wyszło 70 (a jestem w 4t+5), czyli mieszcze sie w widelkach miedzy 3-4 tyg zamiast 4-5. No cos czuje ze pozamiatane będzie..
nie przejmuj sie na zapas bo wyliczenia moga byc zle, szczegolnie jesli sa apkowe. Owu I zaplodnienie moglo byc pozniej. Zrob przyrost za 2 dni i bedzie cos wiadomo.Kurde to ja dzis zrobilam bede 1szy raz i mi wyszło 70 (a jestem w 4t+5), czyli mieszcze sie w widelkach miedzy 3-4 tyg zamiast 4-5. No cos czuje ze pozamiatane będzie..
Ja też czekam na wyniki. Robiłam przed 8 rano i do tej pory nie maMi już dwa razy w diagnostyce wyniki bety przyszły po 23 i dzisiaj pewnie będzie to samo…