Mamafasolki
Fanka BB :)
Ja mam L4 do 17, potem biorę zaległy urlop. Myślę że uda się jakoś ogarnąć do grudniaW ostatniej ciąży skorzystał z urlopu macierzyńskiego a w poprzednich byłam 2-3 tygodnie na L4.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam L4 do 17, potem biorę zaległy urlop. Myślę że uda się jakoś ogarnąć do grudniaW ostatniej ciąży skorzystał z urlopu macierzyńskiego a w poprzednich byłam 2-3 tygodnie na L4.
A co u Ciebie? Jak dzidzia?W ostatniej ciąży skorzystał z urlopu macierzyńskiego a w poprzednich byłam 2-3 tygodnie na L4.
Dziękuję że pytaszA co u Ciebie? Jak dzidzia?
Musi być dobrze! Przytulam i trzyma kciuki! Jesteś pod dobrą opieką!Dziękuję że pytasz
Wizytę mam we wtorek i straszenie się boje bo jestem w tym czasie kiedy traciłam ciążę. Nie wiem jak to przetrwać![]()
Ja mam L4 do 17, potem biorę zaległy urlop. Myślę że uda się jakoś ogarnąć do grudnia
Niekoniecznie, zależy od tego jaką procedurę ma szpital i jak zaregujesz na tabletki. Jeśli po zabiegu nie ma większego krwawienia i czujesz się w miarę dobrze, to puszczają do domu.Dziewczyny mam pytanie, jak to jest z łyżeczkowaniem? Do szpitala idzie się na kilka dni?
Tak jak dziewczyny już napisały to zależy od szpitala i od tego jak się będziesz czuła. Miałam " przyjemność " być w dwóch szpitalach i w jednym zostawałam na noc a w drugim wyszłam tego samego dnia.Dziewczyny mam pytanie, jak to jest z łyżeczkowaniem? Do szpitala idzie się na kilka dni?
Nie, po prostu pytam jak to jest.. a plamienie w dalszym ciągu mi się utrzymuje.. dzisiaj nawet było dość mocne..Tak jak dziewczyny już napisały to zależy od szpitala i od tego jak się będziesz czuła. Miałam " przyjemność " być w dwóch szpitalach i w jednym zostawałam na noc a w drugim wyszłam tego samego dnia.
A czemu o to pytasz? Masz jakieś złe przeczucie ?