juustyna94 (k27im37)
Fanka BB :)
Dziewczyny ja też byłam na staraczkach jakieś pół rokuDziękuję za miłe słowaU mnie 17 miesięcy

Gratulacje dla Was!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja też byłam na staraczkach jakieś pół rokuDziękuję za miłe słowaU mnie 17 miesięcy
Pisząc że "jest Ci mokro" piszesz o dosłownym tego znaczeniu. ? Zauważyłam że też "jakby było mi mokro" , też biegam żeby zobaczyć czy coś się dzieje, ale nie ma to żadnego koloru, zapachu.. nie pamiętam czy działo się coś takiego w pierwszej ciąży.. ale naczytałam się o sączeniu wód.[emoji17][emoji25] Czy to możliwe ? Nie mialam z czymś takim do czynienia a i też jakoś google słabo wierzę ... Świruje dziewczyny..[emoji17]U mnie co prawda sam początek - ale boli mnie podbrzusze jak na miesiączkę, czuje się cały czas jakbym ja dostała - jest mi "mokro" i latam co chwilę sprawdzić czy jej nie dostałam faktycznie (jakkolwiek głupio to nie brzmi), bolą mnie piersi - lewa bardziej [emoji85] i mega boli mnie głowa od wczoraj. Pamiętam, że w ciąży z moim kwietniowym też się tak czułam. Dziewczyny jeżeli bhcg wzrosła mi o ponad 84% po 24h (robiłam w piątek i sobotę) to jest sens powtarzać ja w poniedziałek? Ja jestem straszna panikarą, ale nie wiem czy jest sens się znowu kuć, skoro już po sobie mi wzrosła ładnie
Oj tak mam to samo. Ale u mnie to że jest mokro to dobry objaw bo ja przed okresem mam mega sucho. Ale sikam jak szalona.U mnie co prawda sam początek - ale boli mnie podbrzusze jak na miesiączkę, czuje się cały czas jakbym ja dostała - jest mi "mokro" i latam co chwilę sprawdzić czy jej nie dostałam faktycznie (jakkolwiek głupio to nie brzmi), bolą mnie piersi - lewa bardziej [emoji85] i mega boli mnie głowa od wczoraj. Pamiętam, że w ciąży z moim kwietniowym też się tak czułam. Dziewczyny jeżeli bhcg wzrosła mi o ponad 84% po 24h (robiłam w piątek i sobotę) to jest sens powtarzać ja w poniedziałek? Ja jestem straszna panikarą, ale nie wiem czy jest sens się znowu kuć, skoro już po sobie mi wzrosła ładnie
A to ze soku z malin nie wolno ? Ja pije ciagle herbate z sokiem malinowymCzy wiecie jak to jest w koncu z tym sokiem z malin w ciazy? Mam *spam*, dziabnelam jedna lyche ale ten sok nie daje mi spokoju. Chyba ze to kolo soku z malin nawet nie lezalo![]()
Jedni ze wolno, drudzy ze absolutnie nie. Jedni ze soku, drudzy ze naparu z lisciA to ze soku z malin nie wolno ? Ja pije ciagle herbate z sokiem malinowym
Ja jedzącą właśnie konfiturę z malinJedni ze wolno, drudzy ze absolutnie nie. Jedni ze soku, drudzy ze naparu z lisciAle skoro robia suplementy dla kobiet w ciazy z malinami to chyba nie taki diabel straszny. Powiem Ci, ze co by sie nie wpisalo to zdania sa podzielone.
ja pijąca właśnie herbatę z sokiem z malin 👁Ja jedzącą właśnie konfiturę z malin![]()
![]()
Hej kochana. O jaka młodziutkaCześć dziewczyny, dopiero was znalazłam. Jestem Ola, mam 21 lat. To moja pierwsza ciąża. Test robiłam 11.11. Wyszedł pozytywnie. Wizytę mam na 18.11 ustaloną i dopiero wtedy dowiem się na kiedy mam termin. Według aplikacji będzie to 26.07.2022
Cieszę się niesamowicie, ponieważ z mężem staraliśmy się o dziecko 4 miesiące
A wy jak tam? Skąd jesteście ? Ile macie lat? Jak się czujecie tak wgl?