reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
My się staramy 2 lata o pierwsze 😔
Nawet nie potrafię sobię wyobrazić jak musi być wam ciężko 😢
Ja od jakiś 3 miesięcy bardzo przeżywam swoją sytuację, ale mam już jedno dziecko.
Czasem tak czytam różne historie dziewczyn i nie wiem jak one to zniosły. Ja chyba jestem za miękka, od samego czytania jest mi tak smutno i nie raz chce mi się płakać. Ale ja to jestem beksa 😄
Pozostaje tylko dzielnie walczyć dalej ❤️

Ja od jakiś 3 miesięcy bardzo przeżywam swoją sytuację, ale mam już jedno dziecko.
Czasem tak czytam różne historie dziewczyn i nie wiem jak one to zniosły. Ja chyba jestem za miękka, od samego czytania jest mi tak smutno i nie raz chce mi się płakać. Ale ja to jestem beksa 😄
Ja często płaczę jak czytam wasze historie. I ja tyle nie wytrzymam i jeśli się nie uda do pół roku to odpuścimy starania. Co ma być to będzie. Bardzo źle to znoszę, a przed nami dopiero 2 cykl. Mój mąż podchodzi do tego na luzie, ze spokojem. Ja taka nie jestem i nie potrafię być ani trochę cierpliwa, niestety.

Jest ciężko, co miesiąc jest płacz i bezradność. Z jednej strony kiedy się nie udaje to jest płacz, złość, poczucie niesprawiedliwości. Bo wszystkim z otoczenia się udaje.
Ci którzy nie chcieli dzieci - mają, ci, którzy nie mogli - maja. Niektórzy z jednego przypadkowego seksu maja. A człowiek chce, stara się, bada itp itd i nic. Wiec z drugiej strony może tak ma być.. teraz czeka nas 1 inseminacja, stara się nastawiać pozytywnie, może do kończ roku się uda.

Ja często płaczę jak czytam wasze historie. I ja tyle nie wytrzymam i jeśli się nie uda do pół roku to odpuścimy starania. Co ma być to będzie. Bardzo źle to znoszę, a przed nami dopiero 2 cykl. Mój mąż podchodzi do tego na luzie, ze spokojem. Ja taka nie jestem i nie potrafię być ani trochę cierpliwa, niestety.
Ja mam to samo jednoczę się w podejściu ❤️

Jest ciężko, co miesiąc jest płacz i bezradność. Z jednej strony kiedy się nie udaje to jest płacz, złość, poczucie niesprawiedliwości. Bo wszystkim z otoczenia się udaje.
Ci którzy nie chcieli dzieci - mają, ci, którzy nie mogli - maja. Niektórzy z jednego przypadkowego seksu maja. A człowiek chce, stara się, bada itp itd i nic. Wiec z drugiej strony może tak ma być.. teraz czeka nas 1 inseminacja, stara się nastawiać pozytywnie, może do kończ roku się uda.
Ojjj, jak ja to dobrze znam 🥺

reklama
Do góry