reklama
sewa
mamuśka ;-)
Dzień dobry!
Byłam dziś z Jędrkiem na badaniach. Boszzze przy pobieraniu krwi.... myślałam, że zejdę z tego świata :-( Mój mały bidulek. Ale dobrze, że to już za nami.
Aluśka Ananda jest bossska
Agatka kup sobie chrom organiczny. Też zmniejsza apetyt i masz mniejsza ochotę na słodycze
a nie jest drogi.
No i pomimo tego, że mało było stron do nadrabiania, to nie wiem co jeszcze miałam pisać
Byłam dziś z Jędrkiem na badaniach. Boszzze przy pobieraniu krwi.... myślałam, że zejdę z tego świata :-( Mój mały bidulek. Ale dobrze, że to już za nami.
Aluśka Ananda jest bossska

Agatka kup sobie chrom organiczny. Też zmniejsza apetyt i masz mniejsza ochotę na słodycze

No i pomimo tego, że mało było stron do nadrabiania, to nie wiem co jeszcze miałam pisać

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
No Meg naczynia już niestety zdążyłam pomyć,Kasia, dawaj to zapuszcze znoow ;-) Kto jeszcze? ;-)
A ja dzis poszalalam, poodkurzalam jak Kuba zasnal (Kuba sie boi potwora), pomylam podlogi ...normalnie lsni :-)

A teraz jak Kuba śpi to może weź owego potffffornego odkurzacza i wpadnij do mnie??
Dużo powierzchni do odkurzania nie ma, także zdążysz nim Mały się obudzi

Kasia Irlandka
Helloł Igorku
Ale mi net dziś ślimaczy![]()
Helloł Bodzinko!!! Dałaś wczoraj grzecznie swojemu mężowi (grę oczywiście) czy zapomniałaś??
o ja biedna na stare lata sprzatac musze obcym ...;-PNo Meg naczynia już niestety zdążyłam pomyć,ale jutro pamiętaj by krzyknąć głośniej że włączasz zmyware(pamietaj że ja prawie 3000km mam do Ciebie).
A teraz jak Kuba śpi to może weź owego potffffornego odkurzacza i wpadnij do mnie??
Dużo powierzchni do odkurzania nie ma, także zdążysz nim Mały się obudzi![]()
Kasia a co to za nowa masz fryz w avatarku? ;-)
Agatka_BB
IX Lachon BB
Agatka w ktorej czescie Bielska mieszkasz? Mam tam znajoma na ul Mierniczej
Meg ja mieszkam we wsi sąsiadującej z Bielskiem, kiedyś mieszkałm w Bielsku ale poszłam za miłością

Kasia Irlandka
No przecie samaś mi doradziła zmiane fryzury, to co sie tero pyto....o ja biedna na stare lata sprzatac musze obcym ...;-P
Kasia a co to za nowa masz fryz w avatarku? ;-)
Kasia Irlandka
Na pewno jest pięknie. Gdziekolwiek w tamtej okolicy. Byłam tam na obozie wędrownym. Piknie było.Meg ja mieszkam we wsi sąsiadującej z Bielskiem, kiedyś mieszkałm w Bielsku ale poszłam za miłościąale wiem gdzie jest Miernicza
![]()

reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
3Na pewno jest pięknie. Gdziekolwiek w tamtej okolicy. Byłam tam na obozie wędrownym. Piknie było.![]()
Hmmm.... ja tej wsi nie lubie, wolałąbym mieszkać w Bielsku, mój m też nawet mielismy w planach wynajem mieszkania w Bielsku ale chyba si enie zdecydujemy ze wzgledow finansowych:-(
Podziel się: