reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki II połowa 2021

Dziewczyny czy alkohol jednorazowo w wiekszej ilosci bedzie miec duzy wplyw na nasienie? Mój po pracy z kolegami powiedzmy lekko przesadził...ostatni dzień i sie rozstają po kilku latach wspolnych wiec ok rozumiem ale .... boje sie że to jakoś zaszkodzi na nasienie. Ogólnie nie pije wcale i nie wiem co teraz bo owulacja miedzy dzis a wtorkiem 😭

reklama
Dziewczyny czy alkohol jednorazowo w wiekszej ilosci bedzie miec duzy wplyw na nasienie? Mój po pracy z kolegami powiedzmy lekko przesadził...ostatni dzień i sie rozstają po kilku latach wspolnych wiec ok rozumiem ale .... boje sie że to jakoś zaszkodzi na nasienie. Ogólnie nie pije wcale i nie wiem co teraz bo owulacja miedzy dzis a wtorkiem 😭
Myślę, że jednorazowo nie będzie miał wpływu, bez przesady. I tak przeczytałam wszystko, co pisałaś i myślę, że Twój może rzeczywiście czuć baaaardzo dużą presję... Tym bardziej, że jak piszesz, był pewien, że ma super nasienie a tu po badaniach okazało się, że jednak nie do końca tak jest. Jego męskie ego pewnie troszkę to ubodło😉 mężczyźni tak już mają... 😉 Trzymam mocno kciuki, żeby Wam się udało i żeby Twoje rozterki jak najszybciej się skończyły ❤️

Nie, nie powinien :)

No mój był zachywocny, że się bedziemy starać często. Ja mu mówiłam, że co 2/3 dni a on do mnie że czemu nie codziennie. To ma co 2 dni, teraz co półtora w płodne i ma problem. Nie wiem okres może ma jakiś męski czy co...
Może czuje się po prostu sprowadzony do roli przyszłego taty a nie Twojego faceta?

A u mnie cień cienia 😱 ale naprawdę cień cienia natomiast widoczny od razu po minucie, tych testów nie znam bo to były jakieś gratisy do testów owu z clearblue. Ale wczorajszy był idealnie biały, nawet dzisiaj dalej jest.
Plamienie z wczoraj się na razie nie rozkręciło - i wkładka i papier po podcieraniu idealnie czyste.

Także na razie bez ekscytacji ale jakaś mała nadzieja jest ☺️

Myślę, że jednorazowo nie będzie miał wpływu, bez przesady. I tak przeczytałam wszystko, co pisałaś i myślę, że Twój może rzeczywiście czuć baaaardzo dużą presję... Tym bardziej, że jak piszesz, był pewien, że ma super nasienie a tu po badaniach okazało się, że jednak nie do końca tak jest. Jego męskie ego pewnie troszkę to ubodło😉 mężczyźni tak już mają... 😉 Trzymam mocno kciuki, żeby Wam się udało i żeby Twoje rozterki jak najszybciej się skończyły ❤️
Co do nasienia nie badal nigdy. 3 ciaze w 1 cyklu więc raczej zle nie jest 😅 Badania w sensie krwi. Mial niska witamine D, b12, kwas foliowy, zawyzona homocysteine. O witaminki chodzilo 😇

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A u mnie cień cienia 😱 ale naprawdę cień cienia natomiast widoczny od razu po minucie, tych testów nie znam bo to były jakieś gratisy do testów owu z clearblue. Ale wczorajszy był idealnie biały, nawet dzisiaj dalej jest.
Plamienie z wczoraj się na razie nie rozkręciło - i wkładka i papier po podcieraniu idealnie czyste.

Także na razie bez ekscytacji ale jakaś mała nadzieja jest ☺️
Trzymam kciuki! ❤️❤️ Zapytam tylko, który to cykl z testami owu?

No mój był zachywocny, że się bedziemy starać często. Ja mu mówiłam, że co 2/3 dni a on do mnie że czemu nie codziennie. To ma co 2 dni, teraz co półtora w płodne i ma problem. Nie wiem okres może ma jakiś męski czy co...
Tez usłyszałam „dlaczego co 2 dni? Najlepsze takie świeże, prosto z wora, a nie zleżałe” 🤣🤣

reklama
Do góry