Wygląda okolica podobnie do mojejJa póki mam siły to stoję grzecznie w kolejce. Inni mają gorzej (załącznik).

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląda okolica podobnie do mojejJa póki mam siły to stoję grzecznie w kolejce. Inni mają gorzej (załącznik).
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze badania. Ja dziś nie ide. Dopiero 25.11 na USG
I ja, wcześniej miałam teraz praktycznie zero.A czy któraś z Was nie czuje już rozciągania podbrzusza?
Ja zainstalowałam preglife. Ale w sumie tylko do obliczania wieku ciążyA i jeszcze mnie naszło z jakiej aplikacji korzystacie do monitoringu ciąży ? Mam flo od zawsze do pilnowania miesiączki itd ale może jest coś fajniejszego ?
Trzymam kciuki za wizyty
Nie, sądzę, że to mega indywidualne. Jestem tego samego wzrostu co Ty, a ważę dużo więcej (i ogólnie dużo za dużo) a czuje rozciąganie w pachwinach, kłucie w pochwie i bóle trochę inne niz miesiączkowe.Może to odczucie to jest kwestia budowy ciała ? Ja mam 158 cm i ważę 45 kg nie mam za wiele miejsca na takie atrakcje jak jest napisane w aplikacji ciążowej „Twoja macica osiągnęła wielkość pomarańczy”![]()
Mam kilka aplikacjiA i jeszcze mnie naszło z jakiej aplikacji korzystacie do monitoringu ciąży ? Mam flo od zawsze do pilnowania miesiączki itd ale może jest coś fajniejszego ?