Martitta88
Fanka BB :)
Może jednak się obędzie bez tej cukrzycy. Trzymam kciuki!
To super że będzie Tatuś. Koniecznie daj znać po USG co tam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajnie by było jakby udało się bezMoże jednak się obędzie bez tej cukrzycy. Trzymam kciuki!
Czy mogę zapytać, kto jest autorem przekładu albo z jakiej to książeczki?dzielę się uroczym wierszykiem związanym z dniem urodzenia dziecka:
Poniedziałkowe dziecię urodą jaśnieje,
Wtorkowe czar rozsiewa i dużo się śmieje,
Środowemu dziecku los pecha przyniesie,
Czwartkowe zaś dziecko długo w górę pnie się,
Piątkowe kochające wrażliwe i czułe,
Sobotnie zaś ciężko na życie pracuje,
Za to dziecko w Niedziele urodzone do szczęścia i miłości zostało stworzone
@Aleks90 daj znać jak tam po wizycie
@niunia2324 co tam u Was??
Nas dopadła paskudna rewolucja żołądkowa, i Młodego i mnie. I trwa to już u niego prawie tydzień, u mnie kilka dni króceji to w dodatku idzie w parze z wychodzącymi zębami więc noce nieprzespane i sił kompletnie brak na nic. Trzymajcie kciuki żebyśmy jak najszybciej wrócili do formy.
Hej. U nas wszystko dobrze. Nie mam zdjęcia ale 10,85 cm i dziewczynka@Aleks90 daj znać jak tam po wizycie
@niunia2324 co tam u Was??
Nas dopadła paskudna rewolucja żołądkowa, i Młodego i mnie. I trwa to już u niego prawie tydzień, u mnie kilka dni króceji to w dodatku idzie w parze z wychodzącymi zębami więc noce nieprzespane i sił kompletnie brak na nic. Trzymajcie kciuki żebyśmy jak najszybciej wrócili do formy.
Super ze dostałaś to teraz może owulacja wróci i tez będziesz ciężarówkąSuper, dziewczyny!
Cieszę się @niunia2324 że powrót do pracy wyszedł Ci na dobrea Kostek zadowolony ze żłobka już całkiem?
@Aleks90 gratulacje!!!
Nam już chyba w końcu przeszło to zatrucie no i co prawda nie jestem w ciąży, ale dostałam okres!!A więc już się więcej nie będę męczyć póki co z odstawianiem Młodego.
No właśnie myślę że wróciła już wtedy jak mi wyszedł test Clearblue pozytywny. Ale w tamtym cyklu się nie udało zaciążyć. Ale już nie mam aż takiego ciśnienia, ważne że płodność wróciła (chyba), a na ciążę mogę trochę zaczekaćSuper ze dostałaś to teraz może owulacja wróci i tez będziesz ciężarówką![]()
nie pamiętam zupełnie, sama nie mogę znaleźć źródła, pamiętałam tylko, że mnie zaciekawił i po prostu znalazłam go w necieCzy mogę zapytać, kto jest autorem przekładu albo z jakiej to książeczki?