reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Soida jeśli chodzi o te dźwięki to są one zupełnie normalne. Dziecko w ten sposób uczy się mowy. Dlatego tych dźwięków będzie coraz więcej i coraz to ziwniejsze:tak::tak: Dziecko w ten sposób eksperymentuje. Staś mój jest na etapie poznawania co się stanie jak np. zatka uszka i krzyknie bardzo głośno. Robi tak czasem zupełnie znienacka i ja jak głupia lecę wystraszona że coś znowu zamlował a on tylko robi eksperymenty dźwiękowe:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
A tak zostając w temacie mojego starszego syneczka to wczoraj wchodzę po cichu do kuchni a on robi coś czego mu nie wolno. Kiedy mnie zobaczył strzelił uśmiech od ucha do ucha i zrobi anielskie oczka i oświadczył "mamusiu jest mi bardzo smutno bo mnie jeszcze dziś nie przytulałaś na dzieńdobry". No i normalnie wymiękłam Kiedyś w podobnej sytuacji powiedział mi " mamusiu bardzo Cię kocham". No i powiedzcie mi jak ja mam go w takiej sytuacji zganić że zrobił coś źle:crazy::rofl2:

Sylwia u nas tez slinienie i pchanie wszystkiego do buzki ale to chyba nie zabki jeszcze. Buzka dla Marcelka na 4 urodzinki :-D:-D:-D.

Paula u mnie tez niestety schudniecie sie negatywnie odbilo na wielkosci biustu :-:)-(. To jedyny minus. A ja w dziecistwie tez bylam chuda jak patyk, pamietam jak sie nosilo takie obcisle leginsy to ja w nich wygladalach potwornie, nogi jak patyki mialam i zawsze najmniej w klasie wazylam.

Ataata, Soidka biedne te Wasze maluszki z tymi oczkami. Oby jak najszybciej sie z tym uparly.

Viki gratuluje suksecow w usypianiu. BRAWO.

Soidka zdrowka, Magda bidulko a to Twoje kolanko to nie reakcja na zmiane pogody, bo mnie zawsze nogi rwa na zmiane pogody (ooo po ciazy juz tego nie mam narazie)

Monia bidulko, to napewno przejsciowe trzymaj sie dzielnie.

A moj zarlok zjadl wczoraj 150 kaszki ok 22:30 i myslalam ze pospi duzej dluzej ale nie pobudka standardowo o 6:30.

A tak w ogole to wczoraj z ogromna radoscia patrzylam wiecorkiem na moja pocieszke. Zakochalam sie w nim na maksa. JEst przecudowny. Po wieczornej kapieli zjadl 150 i radosnie gadal i zasmiewal sie do mamusi i tatusia. Potem poniewaz juz byla prawie 23 odlozylismy go do lozeczka a on sie na nas patrzyl i ciagle usmiechal, pomachal lapkami i pobawil sie swoim ukochanym lukiem z zabawkami. Potem juz widzialam ze juz jest mega spiacy wiec zgasilam lampeczke i pare minutek i spal. Molj kochany bohater, nie moge sie nacieszyc ze to taka grzeczna kruszynka. Usmiechy rozdaje non stop, wystarczy ze zobacze rodzicow (no chba ze spi), smieje sie czasami w glos a jak pieknie probuje gadac z rodzicami. :-D:-D:-D:-D. Az serce rosnie jak sie na niego patrrzy. :tak::tak:

Hehehe, Jutrzenka my tu wszystkie takie zakochane w naszych Bąbelkach :-)
Weroniczka, Staś jest rozbrajający, też bym nie miała sumienia krzyknąć ;-) Widzisz jaki inteligentny chłopczyk Ci rośnie, da sobie radę w życiu:-)

Weroniczka super synek.

Kasia ja tez zakochana od urodzenia, ale takie wieczorki jak wczoraj gdy maly jej taki slodki i radosny po prostu mnie rozwalają i wymiekam.

Ja zawsze jak mnie wszyscy pytaja czy maly grzeczny czy placze i jak odpowidam ze bardzo grzeczny a placze tylko jak sie domaga butli to zawsze wtedy sobie mysle i mowie ze to nagroda dla mnie za ten trud ktory mialam zeby doczekac sie mojego synusia (te 2 cholerne poronienia a potem 9 miesiecy lezenia, brania lekow i zastrzykow, ale warto bylo przez to przejsc)

Soida zdajesie to Ty pisałaś, ża zakraplasz dziecku oczka ruminkiem. Napisz mi proszę jak to robisz? Bo Tadeuszek po każdej nocy ma poklejone oczka. W dzień mu wcale nie ropieją ale po nocnym spaniu tak i to mocno:baffled:

Witam witam ja dzisiaj witam radośniue bo nie uwierzycie pierwszy raz od 3 miesięcy i 14 dni sie WYSPAŁAM!!!!!!! Juz zapomniałam jakie to miłe uczucie Kuba spał dziś pięknie 3 razy tylko sie na karmienie budził i o ndziwo całą noc przespał w swoim łóżeczku o 6 zabrałam go do siebie i spaliśmy do 11 5 godzin bez jedzenia . Nie chcę chwalić dnia przed zachodem ale może to jakiś przełom.
ACH JAK CUDOWNIE BYC WYSPANYM

WIDZE ŻE MACIE PROBLEMY Z OCZKAMI kUBA NA POCZĄTKU MIAŁ STRASZNIE MU OCZKO ROPIAŁO LEKARZ MAN PRZEPISAŁ GENTOMECIN 2 RAZY DZIENNIE MU WKRAPLAŁAM PRZEZ JAKIS TYDZIEŃ I PO PROBLEMIE

reklama
Do góry