reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Anetko Wsztstkiego Najlepszszego dla Sebastianka !!!
4.gif
images
images
images

reklama
Soida zdajesie to Ty pisałaś, ża zakraplasz dziecku oczka ruminkiem. Napisz mi proszę jak to robisz? Bo Tadeuszek po każdej nocy ma poklejone oczka. W dzień mu wcale nie ropieją ale po nocnym spaniu tak i to mocno:baffled:

a moze ma zapchane gruczoly lzowe ? moja Madz tak miala jakis zcas po wyjsciu ze szpitala - pomogly nam masazyki i przemywanie oczek sola fizjologiczna dla niemowlat
bylo tragicznie - jak sie budzila to wogole jednego oka nie byla w stanie otworzyc - takie bylo pozaklejane :no:

Dla naszego trzylatka Sebastianka dużo zdrówka od cioci z BB:-D
Marcelkowi też życzymy z Juleńką wszystkiego naj na cztery miesiączki.:-D

My dziś trzy godzinki na spacerku.:laugh2:Trochę wiało ale gondolka mocno zabudowana... :tak:
Ostatnio dałam Juli zupkę jarzynową i tam jest por. Przez niego miała dwa dni ataki płaczu i prężenia się przez ból brzuszka.:crazy::crazy::crazy:

Elcia witamy na BB :-)

Ja dziś chumor mam lepszy bo mała już nie ma tych paskudnych bóli brzunia. Jest radosna...

Z oczkami żadnych problemów nie mamy ale na początku troszkę ropiały więc przemywałam solą fizjologiczną.

A tak w ogóle to od dwóch dni mam @ :blink:

Anetka razem z Marcelkiem przesylamy ogromne buziole dla Sebastianka z okazji 3 urodzinek:)) No no, kawaler juz z niego:-):-):-)

Marcel dziekuje bardzo wszystkim cioteczkom:))) Bardzo nam milo ze pamietalyscie:)))

Witam Cie Elciu:)) Ja tez jestem tu od niedawna ale juz bardzo sie wciagnelam:))

My dzisiaj mielismy calkiem mily dzien jak do tej pory. Pozwolcie ze pokaze wam jakiego smsa dostalam dzisi od mojej tesciowej
" Wszystkiego dobrego na ten 4miesiac Marcela. Robert (moj szwagier) przyniesie Ci pare drobiazgow z Polski. Nie powiedzialas co chcesz to jak tego nie chcesz to wyrzuc":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kumacie??????? Dlaczego ona z gory zaklada ze bede niezadowolona???
Dodam tylko ze ona przypomna sobie o istnieniu wnuka wlasnie tylko 4 kazdego miesiaca i pzrysyla smsa z zyczeniami.
Co prawda jest poklocona z moim mezem ale nie jest ze mna. Marcela widziala tylko raz, jak ja do niej poszlam. Ona nie przyszla ani razu do nas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nawet nie wie jak wiele traci nie interesujac sie malym!!!

Sylwia bo z teściowymi tak często bywa, że są dziwne;-);-);-) JA często też mojej ztrawić nie mogę mimo że jest bardzo miłą kobietą:tak::tak::tak: Często jak mi daje jakiś ciuch to mówi, że kupiła bo jej się spodobał a był w dużym rozmiarze:angry::angry::angry::angry: No i przez takie gadanie czuję się jak słoń mimo że aż tak źle ze mną nie jest bo ciuchy w roz. L to wcale takie wielkie nie są.

Sylwia.m No To Szkoda Ze Tak Marnie Sie Układa Ci Z Teściową Ale I Tacy Ludzie Sa że Nawet Wnuka Nie Chca Widzieć Osobiście To Tego Nie Rozumiem

Cale szczescie ze moi rodzice mieszkaja tu niedaleko to chociaz jedna babcie Marcel ma taka jaka babcia powinna byc.
Ja idac do mojej tesciowej mialam nadzieje ze jak juz zobaczy Marcelka to sie w nim zakocha ale ona to chyba potrafi kochac tylko sama siebie:(

reklama
Grzechotka o jakie efekty Ci chodzi? Może uda mi się pomóc...

Sylwia moja teściowa była u Julii tylko raz jak mała miała prawie dwa miesiące, a mieszka od nas jakieś 25km (20min autem) Ja się nie przejmuję...
Efekt będzie taki że nasze szkraby będą wołały na pani swoim babciom których nie będą widziały. Moja mama jest przy każdej możliwie wolnej chwili u małej. Jeszcze pracuje bo ma dopiero 41 lat. Ale jak jeździmy z D do szkoły to też moja mama z Julą siedzi.

Do góry