reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

o rany jakie tu dzisiaj pustki:szok::szok::szok::szok: czyżbyście wszystkie miały taki kiepski dzień dzisiaj jak ja? Normalnie jestem ciągle ospała a młody okrutnie marudny:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Moniu Kochana , ja Cię nie chce martwić ale ja mam tak od dłuższego czsu a ostatnio doszła pobudka o 3 - juz daaaawno tak nie miał :dry: Ale mam nadzieje ze Twoj Wiktorek zrobił sobie jednorazowa bumelkę ;-)A no i trzymam kciuki zeby Ci sprawnie wyszło to uczenie samodzielności....ja się nie przyznam jak mi idzie :zawstydzona/y::sorry2::dry:;-)
Udanego spotkania klasowego !!
Weroniczo masz bardzo kochane i inteligentne dziecko, gratuluję :tak: oby się Tadziu wdał w braciszka ;-);-);-)
Jutrzenko - super że Kubuś taki grzeczniutki :tak:
Grzechotka - życzę Ci żebyś się codziennie tak wysypiała !
A a propos spania z mamusia w łóżeczku to moje słoneczko już jest takie duże i mądrutkie że już się nie da nabrać na cycusia i spać z mamusią jak tylko długo mamausia chce - a było tak pięknie :rofl2::sorry2:
My już po spacerku - trochę wietrznie ale nienajgorzej a teraz chętnie bym się położyła ze szkrabikim i zdżemnęła ale cóż...zabawa i poznawanie świata ważniejsze hehe :sorry2: I jakis taki leeeeniwyyyy dzień mam :dry:

Ja też mam dzisiaj fatalny nastrój:crazy:
Na dodatek wczoraj się chwaliłam, że nie mam żadnych dolegliwości, a dzisiaj po zjedzeniu pizzy spędziłam dobre kilka minut w uścisku z kibelkiem:crazy: Boję się cokolwiek zjeść, a głodna jestem jak cholera...

witam goraco jestem tu nowa i dopiero ogarniam o co tu chodzi jestem mama Oliwki ,która ma 3 miesiace i 20 dni :-D

Witam Nowe koleżanki :-D

JA w poniedziałek idę do specjalisty od uczuleni bo Madzi w ogóle nie ginie ta alergia a ja nie wiem co może ją uczulać mam po prostu tego dosyć już :-(ciągła wysypka na buziulce :-:)-(

kacha_wawa wielki gratulejszon z powodu ciąży i powodzenia ci życzę abyś podołała 2 bąbelkom i oczywiście trzymam kciuki :tak::-D

Moje dzieci to wulkan energii ja już powoli nie mam sił tego ogarnąć przydał by się jakiś urlopik :-p:rofl2: chyba się wypompowałam brak energii nic mi się nie chce

Schudłam już 17 kg nie odchudzając się wracam powoli do normy wagowej :laugh2:

Dziś mój Syn Sebastian kończy 3 lata jak ten czas szybko leci :-D:-D:tak::tak::tak: Urodził się o 13:15 i ważył nie wiele 2770 g ale teraz kawał z niego chłopa :tak::-D a jaki urwis jak ja to mówię ma diabełki w oczkach

Anetko to uściski dla twojego trzylatka od cioteczek z bb:tak:

Mnie takie święto czeka za półtora miesiąca:tak::tak::tak::tak:

A co do chudnięcia to Wam zazdroszczę bo kurde ja nie wiem czemu nie mogę schudnąć. Wagę sprzed ciąży z Tadeuszkiem już osiągnęłam dawno ale do tej sprzed Stasia chyba nigdy już nie wrócę:no::no::no::no::no::no::no:

reklama
Do góry