pannadarianna
Fanka BB :)
kupiłam właśnie dwa pinki w aptece, niech sobie już bezpiecznie w szafce leżą 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tak czytam jak dużo osób męczy się z bólami m.in. piersi to aż się cieszę z tego jak łagodnie u mnie przebiega zarówno faza lutealna jak i sama![]()
![]()
Albo jednak coś na rzeczyMnie dopiero w tym miesiącu tak. A tak to nigdy więc dla mnie to jakieś moje wkręty![]()
Ja tez tak myśle, bo cycki bolą mnie zawsze ale ten ból co Teraz to bardzo mocny. Nawet w sklepie potrafię się zatrzymać i za cycki złapać na stoku alejki bo tak boliMnie dopiero w tym miesiącu tak. A tak to nigdy więc dla mnie to jakieś moje wkręty![]()
Albo jednak coś na rzeczy![]()
Ja robiłam najwcześniej 10 dpo choć mówi się że implantacja może trwać nawet do 12 dpoDziewczyny ile dni po owulacji można robić betę?