Luna88
Fanka BB :)
Pewnie będziemy pierwsze na liście rozwiązańJa tak samo, planowe cc![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie będziemy pierwsze na liście rozwiązańJa tak samo, planowe cc![]()
Ja miałam w dniu @ 363 bodajżeHej Dziewczyny. Byłam dzisiaj na wizycie u gina. Musiałam ze względu na przepisane wcześniej leki (nie wiedziałam,czy mam je brać,czy odstawić). Widoczny malusi pęcherzyk ciążowy i beta 770. Bardzo wczesna ciąża. Wczoraj miałam dostać @,wiec i tak cud,ze lekarz coś zobaczył na usg.
Czy któraś z Was robiła betę w dniu spodziewanej @ i pamięta wynik?
Tak, poprzednie miałam planowane na tydzień przed terminem. Ale rodziły się naturalnie u nas (grupa październikowa) dzieci już na początku wrześniaPewnie będziemy pierwsze na liście rozwiązań![]()
Pewnie będziemy pierwsze na liście rozwiązań![]()
Ja za pierwszym razem CC więc duża szansa że będzie powtórka.Tak, poprzednie miałam planowane na tydzień przed terminem. Ale rodziły się naturalnie u nas (grupa październikowa) dzieci już na początku września![]()
Matko to co ze mną nie tak? ze moja beta po 3 dniach od spodziewanej @ wynosi 2147Tak, 48albo nawet to było dzień po
cykle wtedy 28-dniowe
gratulacje
![]()
U mnie to oznaczało ciążę mogą także ten...Matko to co ze mną nie tak? ze moja beta po 3 dniach od spodziewanej @ wynosi 2147![]()
No to nieźleU mnie to oznaczało ciążę mogą także ten...
Dziękuję. Z racji na wiek jakos sceptycznie podchodzę do tematu. Póki co wie wyłącznie mążTak, 48albo nawet to było dzień po
cykle wtedy 28-dniowe
gratulacje
![]()
Tez mam cykle 31 dni,ale wydaje mi się,ze właśnie owu była wcześniej.Gratulacjeteraz kiedy idziesz? Ja miałam w dniu spodziewanej miesiączki 147, mam cykle 31-32 dniowe.
Mam przyjść za 2 tyg sprawdzic,czy się pojawi zarodek.Gratulacjeteraz kiedy idziesz? Ja miałam w dniu spodziewanej miesiączki 147, mam cykle 31-32 dniowe.