Bakuś
Zaangażowana w BB
Trzeba miec zdrowie zeby sie leczyc w tym kraju... :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Trzeba miec zdrowie zeby sie leczyc w tym kraju... :/
Trzymamy, trzymamy kciukiCiezko opisac uczucie ktore mi towarzyszy. Troche stres, troche ulga, troche strach, radosc, ciekawosc, ekscytacja. Duzo roznych skrajnych emocjimyslalam, ze to bedzie wrecz paraliz ze strachu ale nie jest az tak zle. Normalnie jem, mialam drzemke w dzien. Moze noc bedzie gorsza... trzymajcie kciuki!
bo ja tu mam taki plan, ze maly gałgan sie pojawi w piatek, w poniedzialek idziemy do domu
nie wiem jeszcze co na to moje dziecko ktore postanowilo zamknac do siebie drzwi bo bylo rozwarcie i sie zmylo
![]()
Oby poszło gładko i bez bólowo! Super że masz takie podejście to napewno pomoże! Życzę Ci przespanej nocy co byś miała dużo siły na jutrzejsze wyzwanieCiezko opisac uczucie ktore mi towarzyszy. Troche stres, troche ulga, troche strach, radosc, ciekawosc, ekscytacja. Duzo roznych skrajnych emocjimyslalam, ze to bedzie wrecz paraliz ze strachu ale nie jest az tak zle. Normalnie jem, mialam drzemke w dzien. Moze noc bedzie gorsza... trzymajcie kciuki!
bo ja tu mam taki plan, ze maly gałgan sie pojawi w piatek, w poniedzialek idziemy do domu
nie wiem jeszcze co na to moje dziecko ktore postanowilo zamknac do siebie drzwi bo bylo rozwarcie i sie zmylo
![]()
Ja czekalam, czekalam, czekalam. Termin porodu mi za dwa dni wypada ja dalej czekamMiała już któraś z was syndrom wicia gniazda? Bo u mnie póki co nic takiego nie przychodzi. Wręcz przeciwnie nic mi się nie chce robić![]()
No coś to jakaś ściemaJa czekalam, czekalam, czekalam. Termin porodu mi za dwa dni wypada ja dalej czekami chyba sie nie doczekam
A jak noc? Przespana? Już w szpitalu jesteś?Ja czekalam, czekalam, czekalam. Termin porodu mi za dwa dni wypada ja dalej czekami chyba sie nie doczekam
Dokładnie też nie mam sobie nic do zarzuceniaJa tak samo, rzeczy dla malej na tip top i tyle. Nie wylizalam calego domu z kazdego paproszka kurzu. Nie czulam takiej potrzeby i nie czuje sie rowniez gorzej z tego powodunoc ciezka, odsypialam w dzien. Ze szpitala poki co nikt nie dzwonil, wiec czekam...