reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień Dobry Dziewczęta.:-) Jak minęła noc?? Widzę że niektóre były spokojne i grzeczne i meldują się od rana na BB, a zadymiary śpią, albo leczą kaca. No tak...
Little_Mi - Witaj i czuj się jak u siebie.
Bodzinka - Ja tez szukam natchnienia, jak znajdziesz to zapodaj mnie troszku
Anula - a co Ty wypiłaś bądź zjadłas z rana że Cię tak naszło??

reklama
Dzień Dobry Dziewczęta.:-) Jak minęła noc?? Widzę że niektóre były spokojne i grzeczne i meldują się od rana na BB, a zadymiary śpią, albo leczą kaca. No tak...
Little_Mi - Witaj i czuj się jak u siebie.
Bodzinka - Ja tez szukam natchnienia, jak znajdziesz to zapodaj mnie troszku
Anula - a co Ty wypiłaś bądź zjadłas z rana że Cię tak naszło??
RED BULL doda Ci skrzydeeeeł;-);-):-D:-D:-D:-D
a poważnie to nic ale jeśli ja się z rana nie zabiore to potem mi się nie chce wcale.
Bodzia do dziewiątej...Ech...też bym tak chciała a Staś mnie rozpieszcza i łaskawie obudził się o siódmej a nie o szóstej

Hej dziewczyny. Dziś pospalam do 9:szok::tak::-) bo Kuba tez,ale się wyspalam. Widzę,że znów imprezowalyście trochę;-) ... dobrze nam też sie coś od życia należy:tak:. Ja teraz kawkę dopijam i zaraz na zakupy lecę, a potem obiad sprzatanie i w gości:tak:.

Miłego weekendu :-)

RED BULL doda Ci skrzydeeeeł;-);-):-D:-D:-D:-D
a poważnie to nic ale jeśli ja się z rana nie zabiore to potem mi się nie chce wcale.
Bodzia do dziewiątej...Ech...też bym tak chciała a Staś mnie rozpieszcza i łaskawie obudził się o siódmej a nie o szóstej
No Stasiowie już tacy są. Mój '' Łaskawca'' obudził mnie dziś o 7:20.
A tak przy okazji skad pomysl na imie Stas

Cześć domowe mamusie!

Wątek przeokropnie dłuuuuuuugi. Martwię się, że juz za późno na zadomowienie się tutaj, bo Wy już macie swoją elitę!!!!!!! A przeczytać wszystkiego nie jestem w stanie! Ja siedzę w domku od końca września 2006 i nie zanosi się na to, że wrócę szybko do pracy. No chyba, że na chwilę, by mi płacili dalej za ciążowe L4. Zazdroszczę Wam, że jesteście tu takie zadomowione, bo mi często brakuje kontaktu z ludźmi, a Wam jak widzę nie z powodu tych wirtualnych spotkań!
Pozdrawiam i proszę o przygarnięcie.
Witaj koffaniutka, szykuj sobie kawusie i zasiadaj bo każda domówka tu ma takie same prawa i żadnych elit nie ma:no: Plotkujemy o wszystkim wygłupiamy się i z całą pewnością bardzo się ucieszymy z towarzystwa jeszcze jednej mamusi , która spędza w domku czas ze swoją pociechą:tak::tak::-):-) i pamiętaj, że każda z nas tu była nowa;-);-)

My już wstani, kurde instalowałam wczoraj skaner i działał a dziś już nie dizłaa:-( Nie wiem co jest cholerka no:angry: JAk tym zaraz pizgnę przez okno to będzie spokój:angry:
:rofl2::rofl2::-D Małagosiunia lubię Cię wiesz??:-D:-D

Dzień dobry lachoneczki pozostałe moje koffaniutkie:-):-):-D:-D
Gdzie sikorkova lata???:dry::dry::dry:wczoraj znowu nie lachoniła i ciekawe jak adrianek??

U nas boskie słonko, leżymy sobie jeszcze z Szymkiem w łóżku, męż na rynku a my zaraz na spacer mykamy bo szkoda dnia:tak::tak:

Cześć domowe mamusie!

Wątek przeokropnie dłuuuuuuugi. Martwię się, że juz za późno na zadomowienie się tutaj, bo Wy już macie swoją elitę!!!!!!! A przeczytać wszystkiego nie jestem w stanie! Ja siedzę w domku od końca września 2006 i nie zanosi się na to, że wrócę szybko do pracy. No chyba, że na chwilę, by mi płacili dalej za ciążowe L4. Zazdroszczę Wam, że jesteście tu takie zadomowione, bo mi często brakuje kontaktu z ludźmi, a Wam jak widzę nie z powodu tych wirtualnych spotkań!
Pozdrawiam i proszę o przygarnięcie.

Wiytam mamuske nowa. Miło ze do nas chcesz dołaczyc, trzeba nas duzo czytac zeby sie wkrecic, bo my tu robotne jestesmy, ale dasz rade zapraszamy:happy:

U nas boskie słonko, leżymy sobie jeszcze z Szymkiem w łóżku, męż na rynku a my zaraz na spacer mykamy bo szkoda dnia:tak::tak:

Daj troszke tego słonka bo u mnie bleeeeeeeee :no:

My dzis wstalismy o 7.20 wiec nawet sie wyspałam, domek juz posprzatalma zostalo mui tylko podłogi umyc ale to jak maly pojdzie spac, o i obiad trzeba zrobic...tylko jaki??nie mam dzis pomyslu:baffled:

Agatka
1.jpg
a w kwestii obiadowej se zerknij do spisu kucharskiego bo Sikoreczka cudów dokonała i wszystko już można znaleźć:tak::-)

Madźka ja Ciebie też:-D Lubię hihih
No skaner wkońcu zadziałał i wkleiłam foty ze ślubu na odpowiednim wątku:-) Ale co sie nawkurzałam to moje....
Była teściowa i dała dla Michała jogurcik i nawet nie weszła:-D Jak zajefajnie hihihi
Mówiłam jej żeby przyszła wiefczorem z synkiem pogadać, więc przyjdzie
Wojtek coś jeść nie chce smark mały, wypił sobie całe 80ml i zadowolony:angry: Czy on myśłi że ja na pieniądzach śpię i mogę tyle mleka marnować????? No nie....
Ja też zaraz śmigam na dwó żeby czasem teściowej sie nie zechciało mnie odwiedzić hihi. Musze pranko powiesić tylko jeszcze nie qwiem czy na dwór czy w domu bo cholerka chmury straszne są....

reklama
Do góry