reklama
Passtelova
Fanka BB :)
A lekarz podczas badania coś mówił? Moja komentowała, że wszystko jest w porządku. Może źle lekarz złapał podczas mierzenia? Kiedy masz następną wizytę?Dziewczyny byłam jakieś 2 tyg temu na prenatalnych i bardzo martwi mnie niski przepływ w lewej tętnicy...Macie jakieś spostrzeżenia na ten temat ?
Shee92
Fanka BB :)
Wizyta dopiero za 2 tyg ja chyba oszaleje do tego czasuA lekarz podczas badania coś mówił? Moja komentowała, że wszystko jest w porządku. Może źle lekarz złapał podczas mierzenia? Kiedy masz następną wizytę?
angeliskax
Moderator
Gdyby było faktycznie nie tak to by powiedział. Moja tez w ciszy prowadziła badania, i tez myslalam ze cos nie tak. Ale ja z wynikami juz bylam u doktora to tez nic niepokojącego nie powiedział.Wizyta dopiero za 2 tyg ja chyba oszaleje do tego czasu
wolf2582
Zaciekawiona BB
Na moim badaniu nawet tego nie mam.Dziewczyny byłam jakieś 2 tyg temu na prenatalnych i bardzo martwi mnie niski przepływ w lewej tętnicy...Macie jakieś spostrzeżenia na ten temat ?
Może dla swojego spokoju zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj,niekiedy szukanie w internecie nie pomaga ,a człowiek tylko myśli o sie stresuje.
reklama
angeliskax
Moderator
A skąd wiesz, że chłopak? Miałaś usg?Rośnie mi zdrowy chłopak [emoji123]
Pappa wyszło super [emoji108]
No i ewidentnie jest chłopak a nie dziewczynka [emoji41]
Jedyne co to, cukier na czczo 107 i w czwartek idę do diabetologa i zobaczymy co dalej...