marta18691
Fanka BB :)
Kucharka będzie z niejU mnie taka pomocnica od rana![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kucharka będzie z niejU mnie taka pomocnica od rana![]()
Mój to chodzi o 22 spać ostatnio a przez 3zeby wychodzące to już wogole@Beti.mama i jak noc ? Przespał całą ładnie mimo tak późnej "drzemki"?![]()
Wiem, że tak może być. Czytałam trochę.My go ktoś przejść prawie bezobjawowo, jedna krostka i gotowe.
Taaa, koło 8 się obudził (tzn. mnie tak obudził, a od której wariował to nie wiem), a ja go jeszcze standardowo do łóżka wzięłam myśląc, że jeszcze zaśnie ze mną@Beti.mama i jak noc ? Przespał całą ładnie mimo tak późnej "drzemki"?![]()
U nas 1raz się budzi o 4rano o 22spac idzieTaaa, koło 8 się obudził (tzn. mnie tak obudził, a od której wariował to nie wiem), a ja go jeszcze standardowo do łóżka wzięłam myśląc, że jeszcze zaśnie ze mnąZa to teraz mi łobuzuje jak się wzięłam za sernik, np. zwalił na siebie suszarkę z praniem
![]()
Masakra, babcia zasłabła pod lidlem, krew jej z ucha poszła. W karetce test pozytywny, jakim cudem... Tak się teraz o nią boje bo do szpitala ją zabrali..