reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam z rana:-):-)
Weekend spędziłam u teściowej a teraz już jestem w domu i muszę go trochę ogarnąć.:-):-):-) Pogoda zapowiada się ładna, więc spacer mamy "murowany". południe jak mała uśnie to zajrzę na dłużej i poczytam co tam u was się dzieje, bo ostatnio nie miałam czasu. Miłego dnia:tak::tak::tak:

witam:-)po weekendzie łaskawie włączyli nam neta:angry:z rana mnie przywitała migrena gigant, nie moge patrzec w okno bo zaraz będę haftowac a taaakie słonko dzisiaj:tak:Nocka krótka bo młody zrobił sobie rzerwe w spaniu od 1.00 d0 4.00:dry::baffled::baffled:i rozrabiał jak dziki, ech...:tak::tak:
Bodzia lec z Lolkiem do lekarza i napisz co tam. Myslisz, ze tak przezywa odstawianie?:dry:
megusek ja podczytywałam Twoje porady kosmetyczne na zadbanej mamie czy coś...znasz sie na rzeczy trzeba ci przyznac:tak::-) Fajnie, ze wreszcie wyjdziecie z domku:tak::-)
Agatka dziekuje za przepis na ciasto;-):tak:

dobra lece ratować głowe bo przeciez mus na spacer leciec a ja tak rozwalona:crazy:

Jesteśmy:tak::tak:
Ścisła deita, 2,5 litra herbatki i do jedzenie ewentualnie flipsy zwykłe i ryżowy rosołek w małych ilościach:-(Może tak przeżywac:-(
No i ma niełdne gardziołko i sama pani doktor powiedziała,że po oczach widać,że coś mu dolega.
Jak się pogorszy alboe nadal będzie wymiotować to jutro się pokazać.Jak nie będzie wymiotować to jutro włączyć calcium i wit.C i w piątek na kontrole...No i jak go odstawić w takich warunkach???
Nas troszke deszczyk podlał.Lolo cały czas w wózku leżał, nie gadał, nie zaczepiał, aż mi się serducho kroi jak na niego p[atrze...

reklama
Buziaki dla Lola od przyszłej żonki :tak::tak::-)
My troszkę pospałyśmy z Oliwką, prawie do 9. A teraz sprzątamy, bo po weekendzie mieszkanie wygląda jak po huraganie i to ostrym :sorry2:
Pogoda do bani, pochmurno, deszczowo, bleee...
Do później papapapappa

Do góry