Warte sa zachodu...tak odpowiem ;-) No i bycie konsultantka Faberlica do niczego nie zobowiazuje....megusek dobre sa te kosmetyki? BO pierwszy raz je widze...
Ja kupuje przewaznie z AVON...
reklama
kokosow napewno nie ;-) Ale to zalezy jaka sie ma motywacje i checiA idzie cos na tym zarobic?

kokosow napewno nie ;-) Ale to zalezy jaka sie ma motywacje i checi![]()
Bo chciala bym sobie jakos dorobic...
Ale tutaj sa strasznie popularne kosmetyki AVON
No bo Avon ma reklame....wejdz na gg do mnie bo moze nie kazdy chce czytac o tym...625492Bo chciala bym sobie jakos dorobic...
Ale tutaj sa strasznie popularne kosmetyki AVON
anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana:-):-)
Weekend spędziłam u teściowej a teraz już jestem w domu i muszę go trochę ogarnąć.:-):-):-) Pogoda zapowiada się ładna, więc spacer mamy "murowany". południe jak mała uśnie to zajrzę na dłużej i poczytam co tam u was się dzieje, bo ostatnio nie miałam czasu. Miłego dnia

Weekend spędziłam u teściowej a teraz już jestem w domu i muszę go trochę ogarnąć.:-):-):-) Pogoda zapowiada się ładna, więc spacer mamy "murowany". południe jak mała uśnie to zajrzę na dłużej i poczytam co tam u was się dzieje, bo ostatnio nie miałam czasu. Miłego dnia

witam:-)po weekendzie łaskawie włączyli nam neta
z rana mnie przywitała migrena gigant, nie moge patrzec w okno bo zaraz będę haftowac a taaakie słonko dzisiaj
Nocka krótka bo młody zrobił sobie rzerwe w spaniu od 1.00 d0 4.00

i rozrabiał jak dziki, ech...

Bodzia lec z Lolkiem do lekarza i napisz co tam. Myslisz, ze tak przezywa odstawianie?
megusek ja podczytywałam Twoje porady kosmetyczne na zadbanej mamie czy coś...znasz sie na rzeczy trzeba ci przyznac
:-) Fajnie, ze wreszcie wyjdziecie z domku
:-)
Agatka dziekuje za przepis na ciasto;-)
dobra lece ratować głowe bo przeciez mus na spacer leciec a ja tak rozwalona
z rana mnie przywitała migrena gigant, nie moge patrzec w okno bo zaraz będę haftowac a taaakie słonko dzisiaj
Nocka krótka bo młody zrobił sobie rzerwe w spaniu od 1.00 d0 4.00

i rozrabiał jak dziki, ech...

Bodzia lec z Lolkiem do lekarza i napisz co tam. Myslisz, ze tak przezywa odstawianie?

megusek ja podczytywałam Twoje porady kosmetyczne na zadbanej mamie czy coś...znasz sie na rzeczy trzeba ci przyznac
:-) Fajnie, ze wreszcie wyjdziecie z domku
:-)Agatka dziekuje za przepis na ciasto;-)

dobra lece ratować głowe bo przeciez mus na spacer leciec a ja tak rozwalona

Jesteśmy

Ścisła deita, 2,5 litra herbatki i do jedzenie ewentualnie flipsy zwykłe i ryżowy rosołek w małych ilościach:-(Może tak przeżywac:-(
No i ma niełdne gardziołko i sama pani doktor powiedziała,że po oczach widać,że coś mu dolega.
Jak się pogorszy alboe nadal będzie wymiotować to jutro się pokazać.Jak nie będzie wymiotować to jutro włączyć calcium i wit.C i w piątek na kontrole...No i jak go odstawić w takich warunkach???
Nas troszke deszczyk podlał.Lolo cały czas w wózku leżał, nie gadał, nie zaczepiał, aż mi się serducho kroi jak na niego p[atrze...

Ścisła deita, 2,5 litra herbatki i do jedzenie ewentualnie flipsy zwykłe i ryżowy rosołek w małych ilościach:-(Może tak przeżywac:-(
No i ma niełdne gardziołko i sama pani doktor powiedziała,że po oczach widać,że coś mu dolega.
Jak się pogorszy alboe nadal będzie wymiotować to jutro się pokazać.Jak nie będzie wymiotować to jutro włączyć calcium i wit.C i w piątek na kontrole...No i jak go odstawić w takich warunkach???
Nas troszke deszczyk podlał.Lolo cały czas w wózku leżał, nie gadał, nie zaczepiał, aż mi się serducho kroi jak na niego p[atrze...
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Buziaki dla Lola od przyszłej żonki 
:-)
My troszkę pospałyśmy z Oliwką, prawie do 9. A teraz sprzątamy, bo po weekendzie mieszkanie wygląda jak po huraganie i to ostrym
Pogoda do bani, pochmurno, deszczowo, bleee...
Do później papapapappa

:-)My troszkę pospałyśmy z Oliwką, prawie do 9. A teraz sprzątamy, bo po weekendzie mieszkanie wygląda jak po huraganie i to ostrym

Pogoda do bani, pochmurno, deszczowo, bleee...
Do później papapapappa
Podziel się: